Jean-Charles de Castelbajac weet telkens opnieuw te verrassen. De adelijke ontwerper werkt op dit moment in hartje Parijs aan een gigantisch schilderij op een meterslang doek, dat opgehangen werd aan de muren van de Conciergerie.
Met een ploeg van illustratoren werkt de designer in een lift op meer dan 14 meter hoogte. Het gigantische kunstwerk wordt gemaakt naar aanleiding van de lancering van de Galaxy Tab, het nieuwste elektronische speeltje van Samsung, en hangt over de muren van de Conciergerie. Dit oud, imposant gebouwencomplex aan de Seine maakt deel uit van het Paleis van justitie.

Bekijk hieronder een filmpje over het project.


Kipling
Maar het hoofddomein van Castelbajac blijft natuurlijk mode. Voor tassenmerk Kipling ontwierp hij onlangs een capsulecollectie. De herst/wintercollectie bestaat uit vier thema's, waarbij hij houdt aan zijn vaste waarden : speelse, kleurrijke ontwerpen met een knipoog.

De lijn is vanaf september te koop in geselecteerde Kipling-winkels, verkooppunten van Jean-Charles de Castelbajac en online. Een uitgebreid interview met deze moderebel leest u deze week in de Knack Weekend Accessoirespecial. (AH)

Jean-Charles de Castelbajac weet telkens opnieuw te verrassen. De adelijke ontwerper werkt op dit moment in hartje Parijs aan een gigantisch schilderij op een meterslang doek, dat opgehangen werd aan de muren van de Conciergerie. Met een ploeg van illustratoren werkt de designer in een lift op meer dan 14 meter hoogte. Het gigantische kunstwerk wordt gemaakt naar aanleiding van de lancering van de Galaxy Tab, het nieuwste elektronische speeltje van Samsung, en hangt over de muren van de Conciergerie. Dit oud, imposant gebouwencomplex aan de Seine maakt deel uit van het Paleis van justitie. Bekijk hieronder een filmpje over het project. Kipling Maar het hoofddomein van Castelbajac blijft natuurlijk mode. Voor tassenmerk Kipling ontwierp hij onlangs een capsulecollectie. De herst/wintercollectie bestaat uit vier thema's, waarbij hij houdt aan zijn vaste waarden : speelse, kleurrijke ontwerpen met een knipoog. De lijn is vanaf september te koop in geselecteerde Kipling-winkels, verkooppunten van Jean-Charles de Castelbajac en online. Een uitgebreid interview met deze moderebel leest u deze week in de Knack Weekend Accessoirespecial. (AH)