Givenchy's Riccardo Tisci heeft Carine Roitfeld gestrikt als styliste voor de komende herfstcampagne'13 van het modelabel. Roitfeld neemt niet enkel de styling voor haar rekening, maar poseert zelf ook, samen met haar dochter, voor de campagne.

Carine Roitfeld poseert samen met haar dochter Julia Restoin Roitfeld voor de herfstcampagne van Givenchy. Daarnaast staat ook actrice Amanda Seyfried voor de lens van fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott voor dezelfde campagne. Seyfried is ook het nieuwe gezicht van het Very Irresistible Givenchy-parfum.

In de reclamefoto's zien we bloemenprints (doet ons een beetje denken aan de fel bekritiseerde jurk van Kim Kardashian op het recente MET Gala in New York), ruitjes en grote armbanden.

Jarenlang bevriend

Carine Roitfeld en dochter Julia zijn al jarenlang bevriend met Riccardo Tisci. Zo gaf Tisci, volgens The Telegraph, de baby van Julia enkele kledingstukken cadeau van Givenchy. Bovendien zijn ze allebei hevige supporters van het werk van Tisci. (LVR)

Givenchy's Riccardo Tisci heeft Carine Roitfeld gestrikt als styliste voor de komende herfstcampagne'13 van het modelabel. Roitfeld neemt niet enkel de styling voor haar rekening, maar poseert zelf ook, samen met haar dochter, voor de campagne. Carine Roitfeld poseert samen met haar dochter Julia Restoin Roitfeld voor de herfstcampagne van Givenchy. Daarnaast staat ook actrice Amanda Seyfried voor de lens van fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott voor dezelfde campagne. Seyfried is ook het nieuwe gezicht van het Very Irresistible Givenchy-parfum. In de reclamefoto's zien we bloemenprints (doet ons een beetje denken aan de fel bekritiseerde jurk van Kim Kardashian op het recente MET Gala in New York), ruitjes en grote armbanden. Jarenlang bevriend Carine Roitfeld en dochter Julia zijn al jarenlang bevriend met Riccardo Tisci. Zo gaf Tisci, volgens The Telegraph, de baby van Julia enkele kledingstukken cadeau van Givenchy. Bovendien zijn ze allebei hevige supporters van het werk van Tisci. (LVR)