Actrice Carey Mulligan is binnenkort te zien als Daisy Buchanan in de film 'The Great Gatsby'. Voor die rol mag ze niet enkel prachtige jurken aantrekken, van de hand van Miuccia Prada, maar draagt ze ook juwelen van Tiffany & Co. Die juwelen waren zo duur dat de actrice op de set in de gaten werd gehouden door twee veiligheidsagenten.

"Ik droeg tijdens bepaalde scènes diamanten armbanden, oorbellen en ringen ter waarde van enkele miljoenen dollars", zegt Carey tegen de Britse Vogue. "De juwelen maken deel uit van het personage dat ik moet vertolken", vervolgt ze. Ook de jurken hebben ertoe bijgedragen dat ze zich verder in haar rol kon verdiepen. "Daisy is het object van verlangen, diegene die alle mannen willen, dus ik moest er altijd op en top uitzien. De jurken en juwelen hebben daar zeker toe bijgedragen."

Toch was er nog meer voor nodig, zo heeft Carey tijdens de opnames een ongelooflijke gezonde levensstijl behouden. "Het was ironisch om te zien hoe de sfeer en uitspattingen backstage zoveel anders was dan tijdens de opnames. In de film drinken we de hele tijd champagne en zijn er constant decadente feestjes. Achter de schermen en na de opnames, zaten we in de gym, aten we een slaatje en gingen we vroeg slapen."

Toch waren die inspanningen nodig volgens de actrice. "Ik mocht prachtige jurken aantrekken en moest er goed uitzien, dus het was nodig om een gezonde levensstijl te behouden. Leo (Leonardo DiCaprio) heeft het goede voorbeeld getoond", aldus Mulligan. (RDM)

Actrice Carey Mulligan is binnenkort te zien als Daisy Buchanan in de film 'The Great Gatsby'. Voor die rol mag ze niet enkel prachtige jurken aantrekken, van de hand van Miuccia Prada, maar draagt ze ook juwelen van Tiffany & Co. Die juwelen waren zo duur dat de actrice op de set in de gaten werd gehouden door twee veiligheidsagenten. "Ik droeg tijdens bepaalde scènes diamanten armbanden, oorbellen en ringen ter waarde van enkele miljoenen dollars", zegt Carey tegen de Britse Vogue. "De juwelen maken deel uit van het personage dat ik moet vertolken", vervolgt ze. Ook de jurken hebben ertoe bijgedragen dat ze zich verder in haar rol kon verdiepen. "Daisy is het object van verlangen, diegene die alle mannen willen, dus ik moest er altijd op en top uitzien. De jurken en juwelen hebben daar zeker toe bijgedragen." Toch was er nog meer voor nodig, zo heeft Carey tijdens de opnames een ongelooflijke gezonde levensstijl behouden. "Het was ironisch om te zien hoe de sfeer en uitspattingen backstage zoveel anders was dan tijdens de opnames. In de film drinken we de hele tijd champagne en zijn er constant decadente feestjes. Achter de schermen en na de opnames, zaten we in de gym, aten we een slaatje en gingen we vroeg slapen." Toch waren die inspanningen nodig volgens de actrice. "Ik mocht prachtige jurken aantrekken en moest er goed uitzien, dus het was nodig om een gezonde levensstijl te behouden. Leo (Leonardo DiCaprio) heeft het goede voorbeeld getoond", aldus Mulligan. (RDM)