Het topmodel staat naakt op een T-shirt van Marc Jacobs voor het goede doel. Dat schrijft Sugarscape.
Het populairste topmodel van het moment poseert naakt voor de print van een Marc Jacobs T-shirt. De foto's zijn genomen voor de 'Protect Your Skin' campagne die huidkanker wil tegengaan. De opbrengst van de T-shirts gaat naar het huidkanker instituut van de universiteit van New York. Marc Jacobs begon in 2006 met zijn jaarlijkse voorlichtingscampagne waarvoor hij telkens een celeb uit de kleren liet gaan.

Eerder poseerden sterren zoals Naomi Campbell, Dita Von Teese, Heidi Klum en Victoria Beckham al naakt voor deze campagne. Vorig jaar ging de eer naar de animatiefiguren van South Park, zij poseerden onder de slogan 'Protect you're largest organ'. De huid is namelijk het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De T-shirts kosten 35 dollar en zijn verkrijgbaar in de Marc by Marc Jacobs winkels in de VS, Londen, Parijs en, Milaan. Je kan ze ook kopen op de website.

Schandaal?

Cara Delevingne kwam vorige week in opspraak omdat ze een zakje met verdacht wit poeder liet vallen net voor haar voordeur. H&M, dat het topmodel inhuurde voor de campagne van hun jongerenlijn Divided, liet al weten de zaak te laten onderzoeken. Als blijkt dat Delevingne cocaïne gebruikt zal de kledingketen haar onmiddellijk ontslaan. Het Zweedse modehuis heeft immers een nultolerantie inzake drugs. (AV)

Het topmodel staat naakt op een T-shirt van Marc Jacobs voor het goede doel. Dat schrijft Sugarscape. Het populairste topmodel van het moment poseert naakt voor de print van een Marc Jacobs T-shirt. De foto's zijn genomen voor de 'Protect Your Skin' campagne die huidkanker wil tegengaan. De opbrengst van de T-shirts gaat naar het huidkanker instituut van de universiteit van New York. Marc Jacobs begon in 2006 met zijn jaarlijkse voorlichtingscampagne waarvoor hij telkens een celeb uit de kleren liet gaan. Eerder poseerden sterren zoals Naomi Campbell, Dita Von Teese, Heidi Klum en Victoria Beckham al naakt voor deze campagne. Vorig jaar ging de eer naar de animatiefiguren van South Park, zij poseerden onder de slogan 'Protect you're largest organ'. De huid is namelijk het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De T-shirts kosten 35 dollar en zijn verkrijgbaar in de Marc by Marc Jacobs winkels in de VS, Londen, Parijs en, Milaan. Je kan ze ook kopen op de website. Schandaal? Cara Delevingne kwam vorige week in opspraak omdat ze een zakje met verdacht wit poeder liet vallen net voor haar voordeur. H&M, dat het topmodel inhuurde voor de campagne van hun jongerenlijn Divided, liet al weten de zaak te laten onderzoeken. Als blijkt dat Delevingne cocaïne gebruikt zal de kledingketen haar onmiddellijk ontslaan. Het Zweedse modehuis heeft immers een nultolerantie inzake drugs. (AV)