Vorige winter mocht de excentrieke familie van het Britse model Edie Campbell opdraven in de wintercampagne van Lanvin. Het familiethema sloeg aan en het Franse modehuis koos ook voor de voorjaarscampagne van dit jaar voor modellen met familiale banden. Alle duo's kregen een matching outfit aangemeten.

Dit seizoen zijn het moeders en dochters en vaders en zonen die de show stelen in de campagnevideo van Lanvin. In het geval van de moeder-dochterparen koos het label voor iconische modellen Violetta Sanchez, Pat Cleveland en Kirsten Owen en hun respectievelijke dochters Luz Godin, Anna Cleveland en Billie Rose Owen.

De vader-zoonduo's moeten we met een korrel zout nemen, aangezien Lanvin hier koos voor broers Callum en Haydn Rockall en de dj-partners Josh Quinton en Andy Bradin.

Een geslaagde campagne toont tegelijkertijd aan hoe exclusief en glamoureus een merk is én dat iedereen deze kleren kan dragen. Uiteraard zijn modellen en hun nageslacht niet zoals 'Jan met de pet', maar het verschil in leeftijd is toch een mooie metafoor voor de diversiteit van het doelpubliek.

Tim Walker zorgde voor de beelden van de campagne. (LP)

Vorige winter mocht de excentrieke familie van het Britse model Edie Campbell opdraven in de wintercampagne van Lanvin. Het familiethema sloeg aan en het Franse modehuis koos ook voor de voorjaarscampagne van dit jaar voor modellen met familiale banden. Alle duo's kregen een matching outfit aangemeten. Dit seizoen zijn het moeders en dochters en vaders en zonen die de show stelen in de campagnevideo van Lanvin. In het geval van de moeder-dochterparen koos het label voor iconische modellen Violetta Sanchez, Pat Cleveland en Kirsten Owen en hun respectievelijke dochters Luz Godin, Anna Cleveland en Billie Rose Owen.De vader-zoonduo's moeten we met een korrel zout nemen, aangezien Lanvin hier koos voor broers Callum en Haydn Rockall en de dj-partners Josh Quinton en Andy Bradin. Een geslaagde campagne toont tegelijkertijd aan hoe exclusief en glamoureus een merk is én dat iedereen deze kleren kan dragen. Uiteraard zijn modellen en hun nageslacht niet zoals 'Jan met de pet', maar het verschil in leeftijd is toch een mooie metafoor voor de diversiteit van het doelpubliek. Tim Walker zorgde voor de beelden van de campagne. (LP)