Een Vanity Fair cover, een M.A.C. campagne en nu ook het gezicht van H&M Sport: het gaat hard voor Caitlyn Jenner. "Backstage with @hm. Can't wait to show you more of this inspiring and amazing campaign! #StayTuned #HMSport" schreef de reality ster op haar Instagrampagina.

Backstage with @hm. Can't wait to show you more of this inspiring and amazing campaign! #StayTuned #HMSport

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Er zijn voorlopig geen details bekend en of Jenners campagnefoto's ook in België verspreid zullen worden is dus nog niet duidelijk.

Ons lijkt het in ieder geval een perfecte samenwerking: in 1976 won Jenner als vijfkamper Olympisch goud voor de Verenigde Staten, en H&M timmert hard aan de weg om representatieve modellen te gebruiken, niet alleen tijdens hun catwalkshow op de modeweek van Parijs, waar transmodellen Andreja Pejić en Hari Nef over de runway liepen, maar ook in hun campagnes. In Augustus stonden verschillende transmodellen voor de lens van een transfotograaf voor zustermerk & Other Stories, en ook hun Close The Loop campagne toont een bijzondere zin voor inclusiviteit.

Een Vanity Fair cover, een M.A.C. campagne en nu ook het gezicht van H&M Sport: het gaat hard voor Caitlyn Jenner. "Backstage with @hm. Can't wait to show you more of this inspiring and amazing campaign! #StayTuned #HMSport" schreef de reality ster op haar Instagrampagina. Er zijn voorlopig geen details bekend en of Jenners campagnefoto's ook in België verspreid zullen worden is dus nog niet duidelijk.Ons lijkt het in ieder geval een perfecte samenwerking: in 1976 won Jenner als vijfkamper Olympisch goud voor de Verenigde Staten, en H&M timmert hard aan de weg om representatieve modellen te gebruiken, niet alleen tijdens hun catwalkshow op de modeweek van Parijs, waar transmodellen Andreja Pejić en Hari Nef over de runway liepen, maar ook in hun campagnes. In Augustus stonden verschillende transmodellen voor de lens van een transfotograaf voor zustermerk & Other Stories, en ook hun Close The Loop campagne toont een bijzondere zin voor inclusiviteit.