De Belgische tailors van Café Costume openen in mei ook een winkel in Kortrijk waar mannen terecht kunnen voor stijlvolle kledij op maat.

Oprichters Angélique, Bruno en Saskia Van Gils ontdekten een woning met een interieur van De Coene Frères, bekend geworden door hun meesterschap in art deco, art nouveau & design. Een ideale locatie om architectuur en tailors te verenigen, want de precisie van maatwerk is voor beiden de drijfveer en kracht achter hun creaties.

Net zoals De Coene hecht ook de bedenker van Café Costume veel belang aan traditie, meesterschap én vernieuwing. Bruno Van Gils renoveerde het - beschermd - erfgoed van De Coene en blies de ruimte nieuw leven in door modernistische elementen toe te voegen.

Je kan er zowel terecht voor een ruim aanbod aan accessoires als voor een op maat gemaakt pak. Wie zich een nieuw maatpak willen laten aanmeten en/of een unieke tailored session wil beleven, maakt wel best vooraf een afspraak. (RDM)

Café Costume Kortrijk, Leiestraat 20.

056 49 69 29

kortrijk@cafecostume.com

Enkel op afspraak, open maandag t.e.m. zaterdag.

De Belgische tailors van Café Costume openen in mei ook een winkel in Kortrijk waar mannen terecht kunnen voor stijlvolle kledij op maat. Oprichters Angélique, Bruno en Saskia Van Gils ontdekten een woning met een interieur van De Coene Frères, bekend geworden door hun meesterschap in art deco, art nouveau & design. Een ideale locatie om architectuur en tailors te verenigen, want de precisie van maatwerk is voor beiden de drijfveer en kracht achter hun creaties. Net zoals De Coene hecht ook de bedenker van Café Costume veel belang aan traditie, meesterschap én vernieuwing. Bruno Van Gils renoveerde het - beschermd - erfgoed van De Coene en blies de ruimte nieuw leven in door modernistische elementen toe te voegen. Je kan er zowel terecht voor een ruim aanbod aan accessoires als voor een op maat gemaakt pak. Wie zich een nieuw maatpak willen laten aanmeten en/of een unieke tailored session wil beleven, maakt wel best vooraf een afspraak. (RDM)