Als gevolg van de beëindiging van hun samenwerking met de Italiaanse fabrikant Aeffe SpA voor hun vrouwenlijn zal Cacharel de Parijse fashionweek dit jaar overslaan. Cacharel en Aeffe SpA werkten samen van 2009 tot november 2012.

De nieuwe CEO, Richard Alibert, die in november na de beëindiging met Aeffe werd aangesteld, veranderde de naam van Cacharel in Cacharel Paris voor de herst/winter collecties 2013/14 en kondigde een daling in prijzen tot veertig procent aan. Zijn doel is ook om de prêt-à-porterlijn nieuw leven in te blazen.

Het design, de verkoop en het adverteren van de prêt-à-porterlijn van Cacharel zullen terug binnenshuis geregeld worden en geproduceerd worden in samenwerking met Franse bedrijven.

Cacharel zal wel showroom presentaties leveren vanaf 15 januari voor de pre-fall collectie voor de vrouwen-, kinderen- en mannenlijnen. (LP)

Als gevolg van de beëindiging van hun samenwerking met de Italiaanse fabrikant Aeffe SpA voor hun vrouwenlijn zal Cacharel de Parijse fashionweek dit jaar overslaan. Cacharel en Aeffe SpA werkten samen van 2009 tot november 2012. De nieuwe CEO, Richard Alibert, die in november na de beëindiging met Aeffe werd aangesteld, veranderde de naam van Cacharel in Cacharel Paris voor de herst/winter collecties 2013/14 en kondigde een daling in prijzen tot veertig procent aan. Zijn doel is ook om de prêt-à-porterlijn nieuw leven in te blazen. Het design, de verkoop en het adverteren van de prêt-à-porterlijn van Cacharel zullen terug binnenshuis geregeld worden en geproduceerd worden in samenwerking met Franse bedrijven. Cacharel zal wel showroom presentaties leveren vanaf 15 januari voor de pre-fall collectie voor de vrouwen-, kinderen- en mannenlijnen. (LP)