Het Britse modehuis Burberry stelt de mannenlijn opnieuw in Londen voor en niet langer in Milaan. In 2009 koos het merk ook al om de show van de Prorsumcollectie (ready-to-wear) voor vrouwen te verhuizen van Milaan naar thuisstad Londen.

'In Londen liggen het creatieve hart van Burberry en onze wereldwijde hoofdkwartieren, dus we zijn heel blij om hier onze volgende mannencollectie te kunnen tonen', zegt creatief directeur Christopher Bailey. Tien jaar lang stelde Burberry zijn mannencollecties voor in Milaan. Dit is nu anders. De snelst groeiende collectie van het merk, de 'Londen Collections: Men', zal dit jaar getoond worden van 16 tot en met 18 juni in de Britse hoofdstad.

Investeren in beleid

Burberry, dat het levenslicht zag 1856, heeft eerder al wat migraties meegemaakt. Zo verhuisde het hoofdkantoor naar Horseferry House in Londen waar het label blijft investeren in zijn beleid in de UK. De afgelopen twee jaar zorgde het merk voor meer dan 1000 extra jobs.

Patriotisme

Burberry's liefde voor het vaderland is groot. Na de terugkeer naar het geboorteland, verkiest het patriottisch merk ook bijna alleen modellen met een Britse nationaliteit voor hun campagnes.

Details van de mannencollectie in London worden in de loop van de volgende maanden uitgebracht. (JJ)

Het Britse modehuis Burberry stelt de mannenlijn opnieuw in Londen voor en niet langer in Milaan. In 2009 koos het merk ook al om de show van de Prorsumcollectie (ready-to-wear) voor vrouwen te verhuizen van Milaan naar thuisstad Londen. 'In Londen liggen het creatieve hart van Burberry en onze wereldwijde hoofdkwartieren, dus we zijn heel blij om hier onze volgende mannencollectie te kunnen tonen', zegt creatief directeur Christopher Bailey. Tien jaar lang stelde Burberry zijn mannencollecties voor in Milaan. Dit is nu anders. De snelst groeiende collectie van het merk, de 'Londen Collections: Men', zal dit jaar getoond worden van 16 tot en met 18 juni in de Britse hoofdstad.Investeren in beleid Burberry, dat het levenslicht zag 1856, heeft eerder al wat migraties meegemaakt. Zo verhuisde het hoofdkantoor naar Horseferry House in Londen waar het label blijft investeren in zijn beleid in de UK. De afgelopen twee jaar zorgde het merk voor meer dan 1000 extra jobs. Patriotisme Burberry's liefde voor het vaderland is groot. Na de terugkeer naar het geboorteland, verkiest het patriottisch merk ook bijna alleen modellen met een Britse nationaliteit voor hun campagnes. Details van de mannencollectie in London worden in de loop van de volgende maanden uitgebracht. (JJ)