Een nieuwe mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van het Britse modehuis want Burberry opent de allereerste mannenwinkel in Londen.

Het pand voor de mannenwinkel ligt in Knightsbridge en is geïnspireerd op de recent geopende flagshipstore in Regent Street. In deze nieuwe winkel zal, en dat is een primeur, enkel de mannencollectie van het modelabel terug te vinden zijn. En ook het interieur wil daarop inspelen: vijftig speakers en meer dan honderd digitale schermen moeten de mannen wegwijs maken in het universum van Burberry.

De collectie zal aangepast kunnen worden aan het lichaam van elke man door de aanwezigheid van een tailoring service: vakmensen die de kledingstukken van Burberry precies op maat kunnen maken. (LVR)

Een nieuwe mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van het Britse modehuis want Burberry opent de allereerste mannenwinkel in Londen.Het pand voor de mannenwinkel ligt in Knightsbridge en is geïnspireerd op de recent geopende flagshipstore in Regent Street. In deze nieuwe winkel zal, en dat is een primeur, enkel de mannencollectie van het modelabel terug te vinden zijn. En ook het interieur wil daarop inspelen: vijftig speakers en meer dan honderd digitale schermen moeten de mannen wegwijs maken in het universum van Burberry. De collectie zal aangepast kunnen worden aan het lichaam van elke man door de aanwezigheid van een tailoring service: vakmensen die de kledingstukken van Burberry precies op maat kunnen maken. (LVR)