Het succes van de 3D Hollywoodfilm Avatar laat ook de modewereld niet onberoerd. Wanneer op 23 februari de modellen van Burberry de catwalk op gaan in het Chelsea College of Art & Design in Londen, zal ook een select gezelschap in New York, Parijs, Dubai en Tokio en Los Angeles het gevoel hebben front row te zitten. Want het Britse merk zendt zijn show integraal uit in 3D. De genodigden krijgen een 3D-bril opgezet in een ruimte die speciaal door artistiek directeur Christopher Bailey werd ingericht.

"We zijn ongelooflijk blij dat wij de eersten zijn die een wereldwijde modeshow organiseren", aldus Bailey aan modemagazine Woman's Wear Daily. "Deze primeur maakt het mogelijk mensen over de hele wereld de energie en sfeer te laten proeven. De 3D-technologie zal ons internationaal publiek rechtstreeks naar Londen brengen. Ze zullen de kleuren en materialen als echt kunnen aanschouwen, de muziek horen en helemaal deel uitmaken van het evenement."

Ann Heylens.

Het succes van de 3D Hollywoodfilm Avatar laat ook de modewereld niet onberoerd. Wanneer op 23 februari de modellen van Burberry de catwalk op gaan in het Chelsea College of Art & Design in Londen, zal ook een select gezelschap in New York, Parijs, Dubai en Tokio en Los Angeles het gevoel hebben front row te zitten. Want het Britse merk zendt zijn show integraal uit in 3D. De genodigden krijgen een 3D-bril opgezet in een ruimte die speciaal door artistiek directeur Christopher Bailey werd ingericht. "We zijn ongelooflijk blij dat wij de eersten zijn die een wereldwijde modeshow organiseren", aldus Bailey aan modemagazine Woman's Wear Daily. "Deze primeur maakt het mogelijk mensen over de hele wereld de energie en sfeer te laten proeven. De 3D-technologie zal ons internationaal publiek rechtstreeks naar Londen brengen. Ze zullen de kleuren en materialen als echt kunnen aanschouwen, de muziek horen en helemaal deel uitmaken van het evenement." Ann Heylens.