Het Britse modehuis Burberry lanceert een nieuwe kindercollectie, Mini-Me, die bestaat uit kleine versies van enkele stijlvolle stuks uit de herfst/wintercollectie voor volwassenen.

Burberry maakt al luxueuze kindermode sinds 2001, want ouders willen steeds vaker hun persoonlijke stijl en gevoel voor mode doorgeven aan hun kinderen. Het Britse label brengt daarom kinderversies van enkele ontwerpen uit zijn nieuwe herfst/wintercollectie Prorsum op de markt.

De Mini-Mecollectie bevat onder andere kleine trenchcoats, een jasje in militaire stijl, een jurkje en een kasjmiertrui met hartjesprint. Met uitzondering van enkele kleine aanpassingen, zijn de kinderkleren kopieën van de originele kledingstukken voor volwassen. Ouders kunnen dus kleine versies van zichzelf creëren en hun kinderen exact dezelfde modieuze outfits laten dragen.

De Mini-Mecollectie wordt verkocht via de website en in enkele boetieks van Burberry. De prijzen schommelen tussen 300 en 950 euro. (EL)

Het Britse modehuis Burberry lanceert een nieuwe kindercollectie, Mini-Me, die bestaat uit kleine versies van enkele stijlvolle stuks uit de herfst/wintercollectie voor volwassenen. Burberry maakt al luxueuze kindermode sinds 2001, want ouders willen steeds vaker hun persoonlijke stijl en gevoel voor mode doorgeven aan hun kinderen. Het Britse label brengt daarom kinderversies van enkele ontwerpen uit zijn nieuwe herfst/wintercollectie Prorsum op de markt. De Mini-Mecollectie bevat onder andere kleine trenchcoats, een jasje in militaire stijl, een jurkje en een kasjmiertrui met hartjesprint. Met uitzondering van enkele kleine aanpassingen, zijn de kinderkleren kopieën van de originele kledingstukken voor volwassen. Ouders kunnen dus kleine versies van zichzelf creëren en hun kinderen exact dezelfde modieuze outfits laten dragen. De Mini-Mecollectie wordt verkocht via de website en in enkele boetieks van Burberry. De prijzen schommelen tussen 300 en 950 euro. (EL)