Op donderdagavond 29 september vindt de tweede editie van Vendanges Louise plaats. Dit exclusief evenement in de Brusselse bovenstad wil een ontmoeting vormen tussen de modehuizen van de buurt en de bekendste namen uit de wijn- en champagnewereld.

Anafalbetisme

Naast het commerciële luik zet de organisatie zich ook in voor het goede doel. Tijdens de opening zal een cheque overhandigd worden aan de Koning Boudewijnstichting om bij te dragen aan het Fonds van bpost voor Alfabetisering.

De avond begint om 18 uur in de Orangerie van het Egmontpark, waar vervolgens tot 22u meer dan 60 verschillende wijn- en champagnemerken degustaties zullen aanbieden en waar modehuizen hun nieuwste collecties zullen voorstellen. De avond wordt beëindigd met een Vendanges afterparty in het Brusselse Sofitelhotel.

Het evenement is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging van de deelnemende winkels. (AH)

Op donderdagavond 29 september vindt de tweede editie van Vendanges Louise plaats. Dit exclusief evenement in de Brusselse bovenstad wil een ontmoeting vormen tussen de modehuizen van de buurt en de bekendste namen uit de wijn- en champagnewereld. Anafalbetisme Naast het commerciële luik zet de organisatie zich ook in voor het goede doel. Tijdens de opening zal een cheque overhandigd worden aan de Koning Boudewijnstichting om bij te dragen aan het Fonds van bpost voor Alfabetisering. De avond begint om 18 uur in de Orangerie van het Egmontpark, waar vervolgens tot 22u meer dan 60 verschillende wijn- en champagnemerken degustaties zullen aanbieden en waar modehuizen hun nieuwste collecties zullen voorstellen. De avond wordt beëindigd met een Vendanges afterparty in het Brusselse Sofitelhotel. Het evenement is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging van de deelnemende winkels. (AH)