Al tien jaar lang ruimen de Brusselse modeontwerpers elk seizoen hun stock op. En dat is deze zomer niet anders. Op 5 en 6 juni kan u uw slag proberen te slaan in de Sint-Gorikshallen in Brussel. Met niet minder dan 67 ontwerpers is het aantal deelnemers aan 'Nothing to Wear' deze keer uitzonderlijk groot.

jeanpaulknott, Cathy Pill, Sandrina Fasoli, Christophe Coppens, Les Précieuses, Carine Gilson, Y-Dress, GIRLS FROM OMSK... ontwerpers en merken die in de mooiste boetieks van de wereld verkocht worden delen de affiche met andere talenten om aan de beste prijzen hun prototypes, eindereeksen en unieke stukken van de hand te doen.

Er zijn kleren voor vrouwen en kinderen, accessoires, juwelen en zelfs een aantal stuks voor mannen. 'Nothing to Wear' is ook een uitgelezen gelegenheid om de Brusselse mode beter te leren kennen, ontwerpers te ontmoeten of nieuwe merken te ontdekken

Annemie Verbeke en Johanne Riss verkopen hun stock in de eigen boetiek.

Ann Heylens.

Vrijdag 5 (11 tot 21u) en zaterdag 6 (10 tot 18u) juni 2009. Gratis ingang, alleen cash betalingen. Sint Gorikshallen - 23 Sint Goriksplein - 1000 Brussel.

Al tien jaar lang ruimen de Brusselse modeontwerpers elk seizoen hun stock op. En dat is deze zomer niet anders. Op 5 en 6 juni kan u uw slag proberen te slaan in de Sint-Gorikshallen in Brussel. Met niet minder dan 67 ontwerpers is het aantal deelnemers aan 'Nothing to Wear' deze keer uitzonderlijk groot. jeanpaulknott, Cathy Pill, Sandrina Fasoli, Christophe Coppens, Les Précieuses, Carine Gilson, Y-Dress, GIRLS FROM OMSK... ontwerpers en merken die in de mooiste boetieks van de wereld verkocht worden delen de affiche met andere talenten om aan de beste prijzen hun prototypes, eindereeksen en unieke stukken van de hand te doen. Er zijn kleren voor vrouwen en kinderen, accessoires, juwelen en zelfs een aantal stuks voor mannen. 'Nothing to Wear' is ook een uitgelezen gelegenheid om de Brusselse mode beter te leren kennen, ontwerpers te ontmoeten of nieuwe merken te ontdekkenAnnemie Verbeke en Johanne Riss verkopen hun stock in de eigen boetiek.Ann Heylens.Vrijdag 5 (11 tot 21u) en zaterdag 6 (10 tot 18u) juni 2009. Gratis ingang, alleen cash betalingen. Sint Gorikshallen - 23 Sint Goriksplein - 1000 Brussel.