Een exclusief stuk van Bruno Pieters bemachtigen en u tegelijkertijd inzetten voor weeskinderen in India. Het kan. Want de Belgische ontwerper doet vijfenveertig van zijn archiefmodellen van de hand ten voordele van het goede doel.

De verkoop heeft plaats bij RA in Antwerpen. Het gaat om unieke stukken die de afgelopen tien jaar gedragen werden tijdens de catwalkshows van Pieters. U kan een volledige outfit samenstellen want in het archief zitten jassen, jurken, sweaters, rokken en broeken. Shoppen kan ook online via http://shop.ra13.be/designers/bruno-pieters-archive/

De opbrengst gaat volledig naar SISP, een Belgische organisatie in het zuiden van India die onderwijs en sociale en medisch hulp aan weeskinderen biedt.

Ann Heylens.

Een exclusief stuk van Bruno Pieters bemachtigen en u tegelijkertijd inzetten voor weeskinderen in India. Het kan. Want de Belgische ontwerper doet vijfenveertig van zijn archiefmodellen van de hand ten voordele van het goede doel.De verkoop heeft plaats bij RA in Antwerpen. Het gaat om unieke stukken die de afgelopen tien jaar gedragen werden tijdens de catwalkshows van Pieters. U kan een volledige outfit samenstellen want in het archief zitten jassen, jurken, sweaters, rokken en broeken. Shoppen kan ook online via http://shop.ra13.be/designers/bruno-pieters-archive/ De opbrengst gaat volledig naar SISP, een Belgische organisatie in het zuiden van India die onderwijs en sociale en medisch hulp aan weeskinderen biedt.Ann Heylens.