Steeds minder bruiden kiezen voor een traditionele witte of beige bruidsjurk. Steeds meer vrouwen kiezen voor een gekleurde jurk en de meest gevraagde kleur blijkt rood te zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Uit een recent onderzoek van 3M blijkt dat maar liefst 27 procent van de jonge bruiden niet zou kiezen voor een traditionele, witte jurk. Uit deze rondvraag blijkt ook dat rood een erg populaire kleur is en dat 4 % van de ondervraagden zelfs zou overwegen om in het blauw te trouwen.

De gekleurde trouwjurk is al een tijdje 'in de mode' en in Hollywood zijn er al enkele sterren die naar het altaar wandelden in een niet-traditionele jurk. Zo trouwden Anne Hathaway, Jessica Biel, Gwen Stefani en Reese Witherspoon in een jurk met roze accenten. Hollywood inspireert en de gekleurde trouwjurken krijgen navolging bij je vrouwen die op het punt staan om te trouwen.

Naast rood en blauw zijn ook roze en geel populaire nieuwe kleuren voor de trouwjurk. Uiteraard willen we niet beweren dat er nooit eerder gekleurde jurken werden gedragen door een bruid, maar het was vaak de uitzondering. Vandaag schrikken bruiden er niet meer voor terug om 'out of the box' te denken als het op trouwen aankomt.

Uit de studie blijkt wel dat het vooral jonge vrouwen, tussen 18 en 24 jaar, zijn die zich aangetrokken voelen tot kleurtjes. Bij een rondvraag bij vrouwen tussen de 35 en 44 jaar bleek dat maar liefst 85 procent toch wil trouwen in een traditionele witte jurk. (LVR)

Steeds minder bruiden kiezen voor een traditionele witte of beige bruidsjurk. Steeds meer vrouwen kiezen voor een gekleurde jurk en de meest gevraagde kleur blijkt rood te zijn. Dat schrijft de Daily Mail. Uit een recent onderzoek van 3M blijkt dat maar liefst 27 procent van de jonge bruiden niet zou kiezen voor een traditionele, witte jurk. Uit deze rondvraag blijkt ook dat rood een erg populaire kleur is en dat 4 % van de ondervraagden zelfs zou overwegen om in het blauw te trouwen. De gekleurde trouwjurk is al een tijdje 'in de mode' en in Hollywood zijn er al enkele sterren die naar het altaar wandelden in een niet-traditionele jurk. Zo trouwden Anne Hathaway, Jessica Biel, Gwen Stefani en Reese Witherspoon in een jurk met roze accenten. Hollywood inspireert en de gekleurde trouwjurken krijgen navolging bij je vrouwen die op het punt staan om te trouwen. Naast rood en blauw zijn ook roze en geel populaire nieuwe kleuren voor de trouwjurk. Uiteraard willen we niet beweren dat er nooit eerder gekleurde jurken werden gedragen door een bruid, maar het was vaak de uitzondering. Vandaag schrikken bruiden er niet meer voor terug om 'out of the box' te denken als het op trouwen aankomt. Uit de studie blijkt wel dat het vooral jonge vrouwen, tussen 18 en 24 jaar, zijn die zich aangetrokken voelen tot kleurtjes. Bij een rondvraag bij vrouwen tussen de 35 en 44 jaar bleek dat maar liefst 85 procent toch wil trouwen in een traditionele witte jurk. (LVR)