De 22-jarige Kate Howard heeft met het ontwerpen van een lingeriecollectie een droombaan gewonnen bij het Amerikaanse label Abercrombie & Fitch. Het is de eerste keer dat het label positief in het nieuws komt onder meer sinds de CEO van het merk uitriep dat de kleding enkel voor slanke en mooie mensen is. Dat meldt Daily Mail.

De Britse Howard ontwierp een lingeriecollectie voor een wedstrijd, georganiseerd door Abercrombie & Fitch. Uit 28 talentvolle Britse ontwerpers werd zij gekozen. Kate Howard krijgt maar liefst 31.000 euro en mag aan de slag bij het Amerikaanse label. Howard is net afgestudeerd en maakt al jaren korsetontwerpen.

Voor de collectie voor Abercrombie & Fitch liet Howard zich inspireren door een glazen kronoluchter die ze zag hangen in een hotel in Londen. Ze transformeerde deze 'inspiratiebron' in een sexy en glamoureuze lingeriecollectie. "Mensen denken dat ik gek ben als ik ze vertel hoe ik mijn schetsen van een kroonluchter heb omgezet in een ondergoedcollectie. Maar ontwerpers halen hun ideeën uit allerlei plaatsen," aldus de ontwerpster aan Daily Mail. (LVR)

De 22-jarige Kate Howard heeft met het ontwerpen van een lingeriecollectie een droombaan gewonnen bij het Amerikaanse label Abercrombie & Fitch. Het is de eerste keer dat het label positief in het nieuws komt onder meer sinds de CEO van het merk uitriep dat de kleding enkel voor slanke en mooie mensen is. Dat meldt Daily Mail. De Britse Howard ontwierp een lingeriecollectie voor een wedstrijd, georganiseerd door Abercrombie & Fitch. Uit 28 talentvolle Britse ontwerpers werd zij gekozen. Kate Howard krijgt maar liefst 31.000 euro en mag aan de slag bij het Amerikaanse label. Howard is net afgestudeerd en maakt al jaren korsetontwerpen. Voor de collectie voor Abercrombie & Fitch liet Howard zich inspireren door een glazen kronoluchter die ze zag hangen in een hotel in Londen. Ze transformeerde deze 'inspiratiebron' in een sexy en glamoureuze lingeriecollectie. "Mensen denken dat ik gek ben als ik ze vertel hoe ik mijn schetsen van een kroonluchter heb omgezet in een ondergoedcollectie. Maar ontwerpers halen hun ideeën uit allerlei plaatsen," aldus de ontwerpster aan Daily Mail. (LVR)