Het modelabel van Christopher Kane is de afgelopen tijd zo erg gegroeid, dat de ontwerper nu een CEO, Alexandre de Brettes, heeft aangeduid om het bedrijf te leiden. Dat schrijft de Britse Telegraph.

Het moederbedrijf van label Christopher Kane, Kering, heeft bekendgemaakt dat Alexandre de Brettes, vanaf 1 september, de rol van CEO van het modelabel op zich zal nemen. De Fransman zal zijn huidige functie, waarbinnen hij instaat voor de financiële communicatie en marktonderzoek voor Kering, inruilen voor een functie als CEO bij Christopher Kane.

Zowel Christopher Kane zelf, als zijn zus Tammy Kane, die creatief directeur is van het label, zijn erg blij met de nieuwe functie van de Brettes binnen het bedrijf. "We zijn erg blij dat Alexandre naar ons bedrijf komt. Zijn ervaring bij Kering is van grote waarde voor ons en zijn begrip en appreciatie voor het creatieve aspect van ons bedrijf is wat ons zo in hem aantrok," aldus broer en zus Kane.

De Brettes zelf gaat erg enthousiast aan het werk voor Kane en hoopt met het modehuis nog erg te kunnen groeien, maar wil toch de unieke creativiteit van het label behouden. (LVR)

Het modelabel van Christopher Kane is de afgelopen tijd zo erg gegroeid, dat de ontwerper nu een CEO, Alexandre de Brettes, heeft aangeduid om het bedrijf te leiden. Dat schrijft de Britse Telegraph. Het moederbedrijf van label Christopher Kane, Kering, heeft bekendgemaakt dat Alexandre de Brettes, vanaf 1 september, de rol van CEO van het modelabel op zich zal nemen. De Fransman zal zijn huidige functie, waarbinnen hij instaat voor de financiële communicatie en marktonderzoek voor Kering, inruilen voor een functie als CEO bij Christopher Kane. Zowel Christopher Kane zelf, als zijn zus Tammy Kane, die creatief directeur is van het label, zijn erg blij met de nieuwe functie van de Brettes binnen het bedrijf. "We zijn erg blij dat Alexandre naar ons bedrijf komt. Zijn ervaring bij Kering is van grote waarde voor ons en zijn begrip en appreciatie voor het creatieve aspect van ons bedrijf is wat ons zo in hem aantrok," aldus broer en zus Kane. De Brettes zelf gaat erg enthousiast aan het werk voor Kane en hoopt met het modehuis nog erg te kunnen groeien, maar wil toch de unieke creativiteit van het label behouden. (LVR)