Nu ze al even aan de top van de modellenwereld meedraait, begint het bij Dunn te kriebelen om haar vleugels uit te slaan. Net zoals haar Britse collega's Kate Moss en Cara Delevingne wil ze zich ook van haar creatiefste kant laten zien. Moss en Delevingne werden ingeschakeld door respectievelijk Topshop en Mulberry, maar Jourdan Dunn gaat een andere richting uit.

Hoewel het in eerste instantie vreemd lijkt dat een 24-jarig model een kinderkledinglijn uitbrengt, valt het meteen te verklaren door de aanwezigheid van een jong zoontje. Dunn heeft dus als geen ander weet van wat kinderen in hun kleerkast hebben hangen. 'Ik ben een beetje verslaafd aan kinderkleren sinds ik moeder ben geworden', vertelde ze aan The Telegraph.

Het zoontje van Jourdan

A photo posted by Jourdan Dunn (@officialjdunn) on

'Ik heb oog voor een mooi design en als moeder vind ik het ook van groot belang dat de kwaliteit van de kleren bewaard wordt. Ik wil waar voor mijn geld als ik een outfit koop voor Riley.' Jourdan Dunn zal hiervoor samenwerken met Fluid Agency, een bekend licentieagentschap in Groot-Brittannië. Hoe het label zal heten, werd nog niet vrijgegeven. (AB / The Telegraph)

Nu ze al even aan de top van de modellenwereld meedraait, begint het bij Dunn te kriebelen om haar vleugels uit te slaan. Net zoals haar Britse collega's Kate Moss en Cara Delevingne wil ze zich ook van haar creatiefste kant laten zien. Moss en Delevingne werden ingeschakeld door respectievelijk Topshop en Mulberry, maar Jourdan Dunn gaat een andere richting uit.Hoewel het in eerste instantie vreemd lijkt dat een 24-jarig model een kinderkledinglijn uitbrengt, valt het meteen te verklaren door de aanwezigheid van een jong zoontje. Dunn heeft dus als geen ander weet van wat kinderen in hun kleerkast hebben hangen. 'Ik ben een beetje verslaafd aan kinderkleren sinds ik moeder ben geworden', vertelde ze aan The Telegraph. Het zoontje van Jourdan'Ik heb oog voor een mooi design en als moeder vind ik het ook van groot belang dat de kwaliteit van de kleren bewaard wordt. Ik wil waar voor mijn geld als ik een outfit koop voor Riley.' Jourdan Dunn zal hiervoor samenwerken met Fluid Agency, een bekend licentieagentschap in Groot-Brittannië. Hoe het label zal heten, werd nog niet vrijgegeven. (AB / The Telegraph)