Brits herenmerk Hackett opent tweede winkel in België

Het Britse kledingmerk Hackett heeft zopas een tweede winkel geopend in België.

Het Britse kledingmerk Hackett heeft zopas een winkel geopend aan de Waterloolaan in Brussel . Na Knokke is het de tweede Hackett-boetiek in ons land.
Het merk richt zich met een echte Britse stijl op “gentlemen”. Dit komt het best tot uiting in de Mayfaircollectie, die geïnspireerd is op de levensstijl van de jaren zestig. Omdat er van een Hackettgentleman verwacht wordt dat hij deel neemt aan toonaangevende sportevenementen, is er ook een sportievere lijn, de ‘Aston Martin Racing’- collectie. Alle collecties situeren zich in een gemiddelde prijsklasse.

Sinds de zomer van 2003 breidde het merk zijn collecties uit met een accessoirelijn en reistassen. In september 2004 volgde er een verzorgingslijn voor mannen, en in de lente van 2005 een zonnebrillencollectie.

Het Britse lifestylemerk voor heren is in 1983 opgericht door Jeremy Hackett en Ashley Lloyd-Jennings. Al snel ontwikkelde het merk een cultstatus onder de Londense connaisseurs van elegante herenkleding. Er werden nieuwe winkels geopend over de hele wereld en ondertussen heeft het merk zich gevestigd in onder meer Spanje, Zweden, Mexico, Zuid-Afrika en Japan.

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content