Na hun modeopleiding aan het Isell Instituut in Luik, stages bij Jean-Charles de Castelbajac en Christophe Coppens, en een succesvolle deelname aan het Brusselse Stilistenparcours in 2008, lanceren Julien Brennecke en Sébastien Denies -samen Monsieur Bul- dit seizoen hun eerste collectie, Ne me Kit pas genaamd.

Een 'briljas', 'jurktas' of zelfs een 'kettingkleed': de lente- en zomercollectie van de creatieve tandem combineert kleding met accessoireprints en doet dat met veel fantasie. Erg leuk is de trench-pochette L'inséparable, een modieuze regenjas in groen of violet met een zakje op de rug, zodat u bij zonneschijn de jas gemakkelijk kunt opvouwen en wegsteken.

Ellen De Wolf

Na hun modeopleiding aan het Isell Instituut in Luik, stages bij Jean-Charles de Castelbajac en Christophe Coppens, en een succesvolle deelname aan het Brusselse Stilistenparcours in 2008, lanceren Julien Brennecke en Sébastien Denies -samen Monsieur Bul- dit seizoen hun eerste collectie, Ne me Kit pas genaamd. Een 'briljas', 'jurktas' of zelfs een 'kettingkleed': de lente- en zomercollectie van de creatieve tandem combineert kleding met accessoireprints en doet dat met veel fantasie. Erg leuk is de trench-pochette L'inséparable, een modieuze regenjas in groen of violet met een zakje op de rug, zodat u bij zonneschijn de jas gemakkelijk kunt opvouwen en wegsteken. Ellen De Wolf