De Franse actrice Berenice Marlohe, die meespeelt in 'Skyfall' als Séverine, heeft mee met Escada een jurk ontworpen voor het goede doel. Dat schrijft de Britse Telegraph.

De Bondgirl is achter de ontwerptafel gekropen en heeft samen met de creatief directeur van Escada, Daniel Wingate, een jurk ontworpen. Geen hele capsulecollectie van Marlohe voor Escada, maar één jurk waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. Meer specifiek zal de opbrengst gaan naar sociale projecten van organisatie Lotus Outreach International voor kinderen en vrouwen in India en Cambodja.

Het resultaat van Marlohe x Escada is een pastelroze jurk in zijde met daarop een print van abstracte lotusbloemen. De jurk zal in beperkte oplage worden uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in de winkel van Escada in Berlijn. Maar ook online zal de jurk beschikbaar zijn. Vraagprijs voor het lichte jurkje is 598 euro, waarvan een deel gaat naar de Lotus Outreach International-organisatie. (LVR)

De Franse actrice Berenice Marlohe, die meespeelt in 'Skyfall' als Séverine, heeft mee met Escada een jurk ontworpen voor het goede doel. Dat schrijft de Britse Telegraph. De Bondgirl is achter de ontwerptafel gekropen en heeft samen met de creatief directeur van Escada, Daniel Wingate, een jurk ontworpen. Geen hele capsulecollectie van Marlohe voor Escada, maar één jurk waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. Meer specifiek zal de opbrengst gaan naar sociale projecten van organisatie Lotus Outreach International voor kinderen en vrouwen in India en Cambodja. Het resultaat van Marlohe x Escada is een pastelroze jurk in zijde met daarop een print van abstracte lotusbloemen. De jurk zal in beperkte oplage worden uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in de winkel van Escada in Berlijn. Maar ook online zal de jurk beschikbaar zijn. Vraagprijs voor het lichte jurkje is 598 euro, waarvan een deel gaat naar de Lotus Outreach International-organisatie. (LVR)