Al even hebben we van het prille lenteweer kunnen genieten, maar de vriestemperaturen kwamen toch weer terug. Dikke truien, winterboots en panty's werden opnieuw uit de kast gehaald. Op straat zien we regelmatig toch iemand die het aandurft om de panty's thuis te laten en met blote benen de koude te trotseren. Op de modeweek in Parijs, waar de temperaturen rond het vriespunt schommelden, zagen we blote benen en al heel wat sandalen en blote voeten. Doen in de winter of niet?

Er zijn panty's in alle tinten en met alle mogelijke prints. Je kan dus zo goed als bij elke outfit een panty combineren. Toch zijn er enkele 'die hard' fashionista's die het aandurven om zonder panty, bij vriestemperaturen, de deur uit te gaan. Tijdens de modeweek in Parijs was het opvallend hoeveel streetstylers, fashionista's en genodigden voor de shows in blote benen kwamen aanlopen. Het lijkt wel als je echt trendy wil zijn, je tegen het einde van de winter al met sandaaltjes over straat moet lopen. Maar wat we ook regelmatig bij deze meisjes zagen was kippenvel, blauwe tenen en het begin van een verkoudheid. Maar daar lijken ze zich weinig van aan te trekken. Zo poseren voor de fotografen onder het motto: wie mooi wil zijn, die moet maar afzien.

Er is natuurlijk wel een verschil als je Anna Wintour heet. Zij wordt namelijk van show naar show gebracht met een persoonlijke chauffeur en dan zit je lekker warm en hoef je geen uren in de koude te staan. Maar zij is een uitzondering. Veel meisjes staan uren in de koude en nemen de metro van show naar show.

Toch stellen we ons vragen bij de 'blote benen trend'. Ten eerste oogt het rillen van de koude niet bijzonder elegant. Daarnaast oogt het voor voorbijgangers vreemd om iemand door de sneeuw te zien ploeteren met sandalen. Het is ook wel wat jammer als het wel of niet dragen van een panty, dus het meer of minder tonen van bloot, jouw look moet bepalen. Want, en dat haalden we in het begin al even aan, voor elke outfit bestaat de perfecte panty. Daarom lijkt het ons toch aangewezen om je been lekker warm te houden, zodat je je comfortabel voelt en je je geen zorgen hoeft te maken over kippenvel of blauwe tenen. Go panty! (LVR)

Al even hebben we van het prille lenteweer kunnen genieten, maar de vriestemperaturen kwamen toch weer terug. Dikke truien, winterboots en panty's werden opnieuw uit de kast gehaald. Op straat zien we regelmatig toch iemand die het aandurft om de panty's thuis te laten en met blote benen de koude te trotseren. Op de modeweek in Parijs, waar de temperaturen rond het vriespunt schommelden, zagen we blote benen en al heel wat sandalen en blote voeten. Doen in de winter of niet? Er zijn panty's in alle tinten en met alle mogelijke prints. Je kan dus zo goed als bij elke outfit een panty combineren. Toch zijn er enkele 'die hard' fashionista's die het aandurven om zonder panty, bij vriestemperaturen, de deur uit te gaan. Tijdens de modeweek in Parijs was het opvallend hoeveel streetstylers, fashionista's en genodigden voor de shows in blote benen kwamen aanlopen. Het lijkt wel als je echt trendy wil zijn, je tegen het einde van de winter al met sandaaltjes over straat moet lopen. Maar wat we ook regelmatig bij deze meisjes zagen was kippenvel, blauwe tenen en het begin van een verkoudheid. Maar daar lijken ze zich weinig van aan te trekken. Zo poseren voor de fotografen onder het motto: wie mooi wil zijn, die moet maar afzien. Er is natuurlijk wel een verschil als je Anna Wintour heet. Zij wordt namelijk van show naar show gebracht met een persoonlijke chauffeur en dan zit je lekker warm en hoef je geen uren in de koude te staan. Maar zij is een uitzondering. Veel meisjes staan uren in de koude en nemen de metro van show naar show. Toch stellen we ons vragen bij de 'blote benen trend'. Ten eerste oogt het rillen van de koude niet bijzonder elegant. Daarnaast oogt het voor voorbijgangers vreemd om iemand door de sneeuw te zien ploeteren met sandalen. Het is ook wel wat jammer als het wel of niet dragen van een panty, dus het meer of minder tonen van bloot, jouw look moet bepalen. Want, en dat haalden we in het begin al even aan, voor elke outfit bestaat de perfecte panty. Daarom lijkt het ons toch aangewezen om je been lekker warm te houden, zodat je je comfortabel voelt en je je geen zorgen hoeft te maken over kippenvel of blauwe tenen. Go panty! (LVR)