Ondernemers die een passie voor textiel combineren met een duurzaam businessmodel kunnen zich inschrijven voor BKRK #Textiel. De wedstrijd richt zich niet enkel op mode-ontwerpers. Elk product, dienst of onderzoek met een link naar textiel komt in aanmerking. Ook wetenschappers die bijvoorbeeld onderzoek doen naar textielverfmethodes mogen hun kans wagen.

De ingediende projecten worden geëvalueerd volgens een aantal criteria. Welke technieken en materialen worden gebruikt? Hoe duurzaam is dit project? Hoe innovatief? En wat is de relevantie van ervan in onze huidige economie?

Ontwerper Tim Van Steenbergen en Verilin-zaakvoerder Ilse Dedeken cureren de wedstrijd. Zij worden bijgestaan door twee andere juryleden uit de creatieve sector: Knack Weekend-hoofdredactrice Ruth Goossens en Pascal Cools, managing director van Flanders D.C. De jury zal de deelnemers niet enkel beoordelen, maar ook ondersteunen tijdens het hele proces.

Inschrijven voor BKRK #Textiel kan tot 20 april via deze link.

Nog vragen? In deze campagnevideo legt Tim Van Steenbergen alles haarfijn uit:

Ondernemers die een passie voor textiel combineren met een duurzaam businessmodel kunnen zich inschrijven voor BKRK #Textiel. De wedstrijd richt zich niet enkel op mode-ontwerpers. Elk product, dienst of onderzoek met een link naar textiel komt in aanmerking. Ook wetenschappers die bijvoorbeeld onderzoek doen naar textielverfmethodes mogen hun kans wagen.De ingediende projecten worden geëvalueerd volgens een aantal criteria. Welke technieken en materialen worden gebruikt? Hoe duurzaam is dit project? Hoe innovatief? En wat is de relevantie van ervan in onze huidige economie? Ontwerper Tim Van Steenbergen en Verilin-zaakvoerder Ilse Dedeken cureren de wedstrijd. Zij worden bijgestaan door twee andere juryleden uit de creatieve sector: Knack Weekend-hoofdredactrice Ruth Goossens en Pascal Cools, managing director van Flanders D.C. De jury zal de deelnemers niet enkel beoordelen, maar ook ondersteunen tijdens het hele proces. Inschrijven voor BKRK #Textiel kan tot 20 april via deze link. Nog vragen? In deze campagnevideo legt Tim Van Steenbergen alles haarfijn uit: