Op de première van 'Les Miserables' in Londen verscheen de actrice in een bijzondere jurk op de rode loper. Anne Hathaway koos voor een opzichtig avondkleed uit de zomercollectie '12 van Givenchy. We zijn niet echt zeker over wat we precies over haar kledingkeuze moeten denken.
Op de première van elke blockbuster hoort een 'blockbuster' van een rode loper. December wordt ongetwijfeld de maand van Anne Hathaway, die aanwezig zal zijn op verschillende premières van haar nieuwe film 'Les Miserables'.

De eerste première van 'Les Miserables' vond plaats in Londen in aanwezigheid van onder meer Hathaway, Amandra Seyfried, Hugh Jackman en Ellie Goulding. Anne Hathaway had voor de gelegenheid gekozen voor een jurk van Givenchy uit de zomercollectie 2012. Hoewel de actrice zichzelf voelde stralen in deze jurk, waren de meningen over het kledingstuk eerder verdeeld.

Het is zelfs moeilijk onder woorden te brengen wat de actrice nu precies draagt. Mode met een grote M is het zeker en vast, maar dat maakt het er niet draagbaarder op. Anne Hathaway mag, wat ons betreft, een beetje 'moderniseren' in haar kledingkeuze, maar stijl staat natuurlijk vrij. (LVR)

Op de première van 'Les Miserables' in Londen verscheen de actrice in een bijzondere jurk op de rode loper. Anne Hathaway koos voor een opzichtig avondkleed uit de zomercollectie '12 van Givenchy. We zijn niet echt zeker over wat we precies over haar kledingkeuze moeten denken. Op de première van elke blockbuster hoort een 'blockbuster' van een rode loper. December wordt ongetwijfeld de maand van Anne Hathaway, die aanwezig zal zijn op verschillende premières van haar nieuwe film 'Les Miserables'. De eerste première van 'Les Miserables' vond plaats in Londen in aanwezigheid van onder meer Hathaway, Amandra Seyfried, Hugh Jackman en Ellie Goulding. Anne Hathaway had voor de gelegenheid gekozen voor een jurk van Givenchy uit de zomercollectie 2012. Hoewel de actrice zichzelf voelde stralen in deze jurk, waren de meningen over het kledingstuk eerder verdeeld. Het is zelfs moeilijk onder woorden te brengen wat de actrice nu precies draagt. Mode met een grote M is het zeker en vast, maar dat maakt het er niet draagbaarder op. Anne Hathaway mag, wat ons betreft, een beetje 'moderniseren' in haar kledingkeuze, maar stijl staat natuurlijk vrij. (LVR)