Enkele bekende koppen hebben hun creativiteit ingezet voor het goede doel. Onder andere Kate Moss, Naomi Campbell, Sir Elton John en Kylie Minogue hebben limited edition Adidas sneakers ontworpen voor Stonewall, een vereniging voor holebi's.

Via Platform 6 kan men bieden op de Stan Smith Adidas sneakers die onder handen genomen zijn door celebs. De opbrengst gaat naar de Britse liefdadigheidsinstelling Stonewall die werken rond de LGBT gemeenschap.

Kate Moss versierde haar exemplaren met rode en blauwe neonverlichting die - jawel - haar naam vormen. Topmodel collega Naomi Campbell ging voor gouden beenderen en kitscherige Jezus en Maria prentjes. Voor zij die nog meer bling en kleur wensen kunnen bieden op de versie van Kylie Minogue die de sneakers opleukte met pop referenties.

Voor zij die een glimp willen opvangen van de creaties, maar er geen bakken geld voor over hebben, kunnen we een tripje naar Londen aanbevelen. De sneakers worden daar immers tentoongesteld van 7 tot 14 september in het Bargehouse. (LP)

Enkele bekende koppen hebben hun creativiteit ingezet voor het goede doel. Onder andere Kate Moss, Naomi Campbell, Sir Elton John en Kylie Minogue hebben limited edition Adidas sneakers ontworpen voor Stonewall, een vereniging voor holebi's. Via Platform 6 kan men bieden op de Stan Smith Adidas sneakers die onder handen genomen zijn door celebs. De opbrengst gaat naar de Britse liefdadigheidsinstelling Stonewall die werken rond de LGBT gemeenschap. Kate Moss versierde haar exemplaren met rode en blauwe neonverlichting die - jawel - haar naam vormen. Topmodel collega Naomi Campbell ging voor gouden beenderen en kitscherige Jezus en Maria prentjes. Voor zij die nog meer bling en kleur wensen kunnen bieden op de versie van Kylie Minogue die de sneakers opleukte met pop referenties. Voor zij die een glimp willen opvangen van de creaties, maar er geen bakken geld voor over hebben, kunnen we een tripje naar Londen aanbevelen. De sneakers worden daar immers tentoongesteld van 7 tot 14 september in het Bargehouse. (LP)