UltraMegaLore, de expositie over het leven van het Belgische topmodel Hannelore Knuts in het Hasseltse Modemuseum, loopt stilaan op zijn einde. Toch heeft het veelzijdige model nog een verrassing in petto. Champagne- en schoenenliefhebbers kunnen een bod doen op de exclusieve Louboutin-box van Piper Heidsieck. 'Le Rituel Box Set' bestaat uit een fles bubbels en een kristallen Louboutin-stiletto. Christian Louboutin liet ook op dit breekbare exemplaar zijn befaamde kenmerk, de rode schoenzool, achter.

Knuts is het uithangbord van Designers Against Aids (DAA) en het is dan ook niet echt een verrassing dat ze de opbrengst aan deze organisatie schenkt. Bieden kan op de website van DAA. Het startbod is 350 euro. Bij de afsluiting van haar tentoonstelling, op 5 juni, zal het model het eindresultaat bekend maken.

Tiffany Philips

UltraMegaLore, de expositie over het leven van het Belgische topmodel Hannelore Knuts in het Hasseltse Modemuseum, loopt stilaan op zijn einde. Toch heeft het veelzijdige model nog een verrassing in petto. Champagne- en schoenenliefhebbers kunnen een bod doen op de exclusieve Louboutin-box van Piper Heidsieck. 'Le Rituel Box Set' bestaat uit een fles bubbels en een kristallen Louboutin-stiletto. Christian Louboutin liet ook op dit breekbare exemplaar zijn befaamde kenmerk, de rode schoenzool, achter.Knuts is het uithangbord van Designers Against Aids (DAA) en het is dan ook niet echt een verrassing dat ze de opbrengst aan deze organisatie schenkt. Bieden kan op de website van DAA. Het startbod is 350 euro. Bij de afsluiting van haar tentoonstelling, op 5 juni, zal het model het eindresultaat bekend maken.Tiffany Philips