Karl, de nieuwe betaalbare kledinglijn van de hoofdontwerper van Chanel, is sinds kort te koop op Net-a-porter.com.

Drink snel je koffie leeg, stretch je vingers en laat de soundtrack van Pulp Fiction door de speakers knallen. Want je zal op scherp moeten staan om een graantje - of twee, drie - mee te kunnen pikken van de zonet gelanceerde betaalbare lijn van Chanels zilveren vos.

Honderd verschillende stukken variëren tussen dag- en avondkledij en liggen klaar om verscheept te worden.Er zijn metallische kleedjes voor 180 euro, canvas shoppers voor 19 euro en kokerrokken voor 230 euro.

"Het is mijn smaak en stijl van het moment en bovendien weerspiegelt het hoe ik denk dat veel mensen vandaag gekleed willen worden", vertelde Lagerfeld eerder al aan modemagazine WWD.

Surf dus snel naar net-a-porter.com en laat het shoppen beginnen. (VF)

Karl, de nieuwe betaalbare kledinglijn van de hoofdontwerper van Chanel, is sinds kort te koop op Net-a-porter.com. Drink snel je koffie leeg, stretch je vingers en laat de soundtrack van Pulp Fiction door de speakers knallen. Want je zal op scherp moeten staan om een graantje - of twee, drie - mee te kunnen pikken van de zonet gelanceerde betaalbare lijn van Chanels zilveren vos. Honderd verschillende stukken variëren tussen dag- en avondkledij en liggen klaar om verscheept te worden.Er zijn metallische kleedjes voor 180 euro, canvas shoppers voor 19 euro en kokerrokken voor 230 euro. "Het is mijn smaak en stijl van het moment en bovendien weerspiegelt het hoe ik denk dat veel mensen vandaag gekleed willen worden", vertelde Lagerfeld eerder al aan modemagazine WWD. Surf dus snel naar net-a-porter.com en laat het shoppen beginnen. (VF)