Op vrijdag 21 oktober wordt Tour & Taxis in Brussel opnieuw overstelpt door modefanaten en veelbelovende jonge ontwerpers voor de achtste editie van deWeekend Fashion Award. Het defilé, georganiseerd door Knack Weekend en Le Vif Weekend, geeft nationale en internationale beloftes de kans om hun werk op de catwalk te presenteren.

Twaalf afgestudeerde modeontwerpers werden geselecteerd, afkomstig uit de Modeacademie in Antwerpen, La Cambre in Brussel, Central Saint Martins College of Art and Design in Londen en ArtEZ Hogeschool voor Kunsten in Arnhem.

De winnaar mag op het einde van de rit de Weekend Fashion Award in ontvangst nemen, alsook een geldsom van 10 000 euro.

Reserveer nu uw plaatsen voor het defilé op 21 oktober via deze link. Het evenement begint vanaf 20u en kost 35 euro. Op onze Facebook pagina zijn ook nog steeds vip-tickets te winnen voor de exclusieve voorvertoning op donderdag 20 oktober.

Op vrijdag 21 oktober wordt Tour & Taxis in Brussel opnieuw overstelpt door modefanaten en veelbelovende jonge ontwerpers voor de achtste editie van deWeekend Fashion Award. Het defilé, georganiseerd door Knack Weekend en Le Vif Weekend, geeft nationale en internationale beloftes de kans om hun werk op de catwalk te presenteren. Twaalf afgestudeerde modeontwerpers werden geselecteerd, afkomstig uit de Modeacademie in Antwerpen, La Cambre in Brussel, Central Saint Martins College of Art and Design in Londen en ArtEZ Hogeschool voor Kunsten in Arnhem. De winnaar mag op het einde van de rit de Weekend Fashion Award in ontvangst nemen, alsook een geldsom van 10 000 euro. Reserveer nu uw plaatsen voor het defilé op 21 oktober via deze link. Het evenement begint vanaf 20u en kost 35 euro. Op onze Facebook pagina zijn ook nog steeds vip-tickets te winnen voor de exclusieve voorvertoning op donderdag 20 oktober.