Volgens de Britse krant The Guardian is Ben Whishaw de best geklede man van 2012. Whishaw is ondermeer te zien in de laatste James Bond film 'Skyfall' waar hij een outfit draagt van Dries Van Noten.

The Guardian omschrijft Ben in zijn rol van 'Q' als de moderne versie van een nerdy rol. "Zijn kledingkeuze is de perfecte mix tussen het koele Oost-Londen en Burberry," klinkt het verder.

Vooral de camelkleurige trui met bordeauxrode en marineblauwe boord valt in de smaak. "We dachten eerst dat het een ontwerp van Balenciaga of Marni was, maar het blijkt van de immer fantastische Dries Van Noten afkomstig te zijn", aldus de krant. (RDM)

Volgens de Britse krant The Guardian is Ben Whishaw de best geklede man van 2012. Whishaw is ondermeer te zien in de laatste James Bond film 'Skyfall' waar hij een outfit draagt van Dries Van Noten. The Guardian omschrijft Ben in zijn rol van 'Q' als de moderne versie van een nerdy rol. "Zijn kledingkeuze is de perfecte mix tussen het koele Oost-Londen en Burberry," klinkt het verder. Vooral de camelkleurige trui met bordeauxrode en marineblauwe boord valt in de smaak. "We dachten eerst dat het een ontwerp van Balenciaga of Marni was, maar het blijkt van de immer fantastische Dries Van Noten afkomstig te zijn", aldus de krant. (RDM)