Wil u al sportend aan de wereld uw mening kwijt zonder een woord te zeggen? Dan kan u dat doen via... uw schoenen. Sportlabel Reebok lanceert de 'Talkin Krazy'-basketbalschoen.

Op de schoenen ligt een uitwisbare laag waarop u kan tekenen of schrijven. Is uw boodschap stilaan achterhaald, of bent u toe aan nieuwe ontboezemingen, dan kan u moeiteloos wissen en weer aan het schrijven gaan. De Talkin Krazy wordt verkocht met een uitwisbare stift.

Voorlopig is de beschrijfbare schoen nog niet in BelgiÃ"verkrijgbaar. In Nederland ligt hij wel in de winkels.

Ann Heylens.

Wil u al sportend aan de wereld uw mening kwijt zonder een woord te zeggen? Dan kan u dat doen via... uw schoenen. Sportlabel Reebok lanceert de 'Talkin Krazy'-basketbalschoen. Op de schoenen ligt een uitwisbare laag waarop u kan tekenen of schrijven. Is uw boodschap stilaan achterhaald, of bent u toe aan nieuwe ontboezemingen, dan kan u moeiteloos wissen en weer aan het schrijven gaan. De Talkin Krazy wordt verkocht met een uitwisbare stift.Voorlopig is de beschrijfbare schoen nog niet in BelgiÃ"verkrijgbaar. In Nederland ligt hij wel in de winkels.Ann Heylens.