In 'Understanding Fashion: from Business to Culture' komen heel wat uiteenlopende onderwerpen aan bod. Zo kom je meer te weten over de relatie tussen de pers en mode, upcoming trends, gender representaties en subculturen. De cursus is geregisseerd door professor Benjamin Simmenauer en is volledig in het Engels.

In de verschillende lessen wordt het woord gegeven aan heel wat professionals: onder andere Sidney Toledano, de CEO van LVMH Fashion Group, Francesca Bellettini, algemeen directeur van Yves-Saint-Laurent, Brits modeontwerper Paul Smith, Christelle Kocher van Koché en Bruno Pavlovsky, directeur van Chanel.

Je vindt de cursus vanaf vandaag op het online trainingsplatform FutureLearn. Als je je registreert, kan je de lessen gratis meevolgen. De eerste keer werd de cursus uitgezonden in september vorig jaar, toen registreerden zich meer dan 11.000 geïnteresseerden van over heel de wereld.

In 'Understanding Fashion: from Business to Culture' komen heel wat uiteenlopende onderwerpen aan bod. Zo kom je meer te weten over de relatie tussen de pers en mode, upcoming trends, gender representaties en subculturen. De cursus is geregisseerd door professor Benjamin Simmenauer en is volledig in het Engels.In de verschillende lessen wordt het woord gegeven aan heel wat professionals: onder andere Sidney Toledano, de CEO van LVMH Fashion Group, Francesca Bellettini, algemeen directeur van Yves-Saint-Laurent, Brits modeontwerper Paul Smith, Christelle Kocher van Koché en Bruno Pavlovsky, directeur van Chanel. Je vindt de cursus vanaf vandaag op het online trainingsplatform FutureLearn. Als je je registreert, kan je de lessen gratis meevolgen. De eerste keer werd de cursus uitgezonden in september vorig jaar, toen registreerden zich meer dan 11.000 geïnteresseerden van over heel de wereld.