Bernard Arnault, de steenrijke zakenman die aan het hoofd staat van het luxeconcern LVMH dat onder meer Dior, Fendi en Louis Vuitton in handen heeft, zal geridderd worden door de Britse koningin. Dit voor de verdiensten van Arnault voor de zakenwereld.
De 63-jarige Franse zakenman, die tot de rijkste Europeanen behoort, krijgt de titel van 'Commander of the British Empire'. Deze titel krijgt hij van de Britse Queen voor zijn verdiensten voor de zakenwereld en de bredere gemeenschap van het land. De verschillende merken die hij in handen heeft zijn goed voor drieduizend jobs in Groot-Brittannië.

Arnault onder vuur

Voor het nieuws van zijn nieuwe titel, kwam Arnault in eigen land onder vuur te liggen omdat hij de Belgische nationaliteit zou willen aannemen om de hoge belastingen in zijn thuisland Frankrijk te kunnen ontlopen. Arnault ontkende dit met klem en zegt deze dubbele identiteit Belg/Fransman te willen aannemen om persoonlijke redenen. (LVR)

Bernard Arnault, de steenrijke zakenman die aan het hoofd staat van het luxeconcern LVMH dat onder meer Dior, Fendi en Louis Vuitton in handen heeft, zal geridderd worden door de Britse koningin. Dit voor de verdiensten van Arnault voor de zakenwereld. De 63-jarige Franse zakenman, die tot de rijkste Europeanen behoort, krijgt de titel van 'Commander of the British Empire'. Deze titel krijgt hij van de Britse Queen voor zijn verdiensten voor de zakenwereld en de bredere gemeenschap van het land. De verschillende merken die hij in handen heeft zijn goed voor drieduizend jobs in Groot-Brittannië. Arnault onder vuur Voor het nieuws van zijn nieuwe titel, kwam Arnault in eigen land onder vuur te liggen omdat hij de Belgische nationaliteit zou willen aannemen om de hoge belastingen in zijn thuisland Frankrijk te kunnen ontlopen. Arnault ontkende dit met klem en zegt deze dubbele identiteit Belg/Fransman te willen aannemen om persoonlijke redenen. (LVR)