United Colors of Benetton gaat de vintagetoer op. Net als heel wat labels dook het merk in zijn archieven, op zoek naar de populaire stukken uit zijn geschiedenis. Oude breistijlen werd nieuw leven ingeblazen en vintage items werden in hedendaagse maten en proporties getekend, waardoor de herlancering luxueuzer en comfortabeler oogt.

In de komende wintercollectie vind je de ballonrok van de jaren zeventig terug - of de iets langere versie uit de jaren negentig - naast gestreepte boothalstruien en vleermuismouwen. Fans van Jacqueline Kennedy met haar A-lijn kleedjes en aanhangers van de polkadot - so eighties! - zullen bij Benetton Vintage ook hun gading vinden.

Vanaf november 2009 in de winkel. Info: www.benetton.com

JoÃ"lle Verstraeten

United Colors of Benetton gaat de vintagetoer op. Net als heel wat labels dook het merk in zijn archieven, op zoek naar de populaire stukken uit zijn geschiedenis. Oude breistijlen werd nieuw leven ingeblazen en vintage items werden in hedendaagse maten en proporties getekend, waardoor de herlancering luxueuzer en comfortabeler oogt. In de komende wintercollectie vind je de ballonrok van de jaren zeventig terug - of de iets langere versie uit de jaren negentig - naast gestreepte boothalstruien en vleermuismouwen. Fans van Jacqueline Kennedy met haar A-lijn kleedjes en aanhangers van de polkadot - so eighties! - zullen bij Benetton Vintage ook hun gading vinden. Vanaf november 2009 in de winkel. Info: www.benetton.com JoÃ"lle Verstraeten