Vanaf winter 2011-2012 zal de collectie van het Britse merk Ben Sherman niet langer bestaan uit 1 lijn, maar uit 3 verschillende. De 'Ben Sherman Script' basiscollectie, de 'Ben Sherman Heritage'-collectie, met klassiekers als polo's en Harrington jasjes, en de 'Plectrum by Ben Sherman'-collectie, een nieuwe lijn die zich meer richt op creativiteit en vernieuwing.

Zo bevat de Plectrum-collectie gedurfdere kleurencombinaties en kregen verschillende basisstukken een modieuzer accent toegemeten. De lijn zal verkocht worden in een beperkt aantal boetieks: Inno in Brussel (Nieuwstraat), Brooklyn in Gent en LEF en Brooklyn in Antwerpen. (VF)

Vanaf winter 2011-2012 zal de collectie van het Britse merk Ben Sherman niet langer bestaan uit 1 lijn, maar uit 3 verschillende. De 'Ben Sherman Script' basiscollectie, de 'Ben Sherman Heritage'-collectie, met klassiekers als polo's en Harrington jasjes, en de 'Plectrum by Ben Sherman'-collectie, een nieuwe lijn die zich meer richt op creativiteit en vernieuwing. Zo bevat de Plectrum-collectie gedurfdere kleurencombinaties en kregen verschillende basisstukken een modieuzer accent toegemeten. De lijn zal verkocht worden in een beperkt aantal boetieks: Inno in Brussel (Nieuwstraat), Brooklyn in Gent en LEF en Brooklyn in Antwerpen. (VF)