De Belgische designer Véronique Leroy, sinds 2004 aan het hoofd van de artistieke directie van Léonard, verlaat het Franse modehuis "in gezamenlijk overleg".

Vier dagen geleden presenteerde Leroy nog de zomercollectie voor volgend jaar in Parijs. Ze wist alweer veel modejournalisten te verrassen met haar vloeiende jurken en intussen befaamde bloemenprints. "Deze stoet markeert de eindstreep van een 8 jaar durende, vruchtbare samenwerking", klinkt het in het persbericht.

Afgestudeerd aan Studio Berçot, de Parijse school voor stylisme, ontwikkelde Véronique Leroy haar eigen stempel die ze bleef doordrukken op de modewereld. Ze stond aan het hoofd van de artistieke afdeling van Léonard sinds 2004.

Het is nog niet bekend wie Leroy zal opvolgen. (Belga/VF)

De Belgische designer Véronique Leroy, sinds 2004 aan het hoofd van de artistieke directie van Léonard, verlaat het Franse modehuis "in gezamenlijk overleg". Vier dagen geleden presenteerde Leroy nog de zomercollectie voor volgend jaar in Parijs. Ze wist alweer veel modejournalisten te verrassen met haar vloeiende jurken en intussen befaamde bloemenprints. "Deze stoet markeert de eindstreep van een 8 jaar durende, vruchtbare samenwerking", klinkt het in het persbericht. Afgestudeerd aan Studio Berçot, de Parijse school voor stylisme, ontwikkelde Véronique Leroy haar eigen stempel die ze bleef doordrukken op de modewereld. Ze stond aan het hoofd van de artistieke afdeling van Léonard sinds 2004. Het is nog niet bekend wie Leroy zal opvolgen. (Belga/VF)