Nathalie Vleeschouwer stond met Fragile aan de wieg van de modieuze zwangerschapskledij. Ondertussen kent haar label zelfs al internationale bekendheid in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. Deze waardering leidt tot een gloednieuwe winkel in Knokke en een kledingcollectie die geschikt is voor vrouwen voor en na de zwangerschap.

Elegantie Nathalie Vleeschouwer wil met haar nieuwe collectie zelfbewuste en eigenzinnige vrouwen aansporen om kleding met kleur aan te trekken. Vrouwelijkheid, elegantie en comfort staan centraal. Aangezien het label 'Nathalie Vleeschouwer' geliefd is bij velen en het een merk in groei is, was er de noodzaak om nu een tweede flagshipstore te openen in hartje Knokke. De nieuwe winkel opent in april. (YM)

Nathalie Vleeschouwer stond met Fragile aan de wieg van de modieuze zwangerschapskledij. Ondertussen kent haar label zelfs al internationale bekendheid in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. Deze waardering leidt tot een gloednieuwe winkel in Knokke en een kledingcollectie die geschikt is voor vrouwen voor en na de zwangerschap. Elegantie Nathalie Vleeschouwer wil met haar nieuwe collectie zelfbewuste en eigenzinnige vrouwen aansporen om kleding met kleur aan te trekken. Vrouwelijkheid, elegantie en comfort staan centraal. Aangezien het label 'Nathalie Vleeschouwer' geliefd is bij velen en het een merk in groei is, was er de noodzaak om nu een tweede flagshipstore te openen in hartje Knokke. De nieuwe winkel opent in april. (YM)