Na de opening van de eerste flagship store in Antwerpen en de eigen webshop in 2015, is Hong Kong aan de beurt. Het shopping center Pacific Place herbergt naast klinkende namen als Prada, Lanvin en de gerenommeerde multimerkenboetiek Joyce vanaf 22 maart ook een tijdelijke winkel van Christian Wijnants. Voorlopig staat de shop op de planning voor drie maanden, maar als het merk aanslaat, kan het label wel eens voor een langere periode in de Aziatische stad neerstrijken.

De pop-upshop is een echt Belgisch verhaal. Het Antwerpse ontwerpbureau B-bis architecten ontfermde zich namelijk over het ontwerp van de winkel, die 80m2 bekleedt. Hun ontwerpplan refereert naar het lineaire spel in Constantin Brancusi's oeuvre, wat ook de inspiratie vormde voor Wijnants' zomercollectie.

In de Antwerpse flagship store kan je vanaf juni dan weer de nieuwe Pre-Fall collectie ontdekken. Wie benieuwd is, kan de looks alvast bewonderen op onze website. Tijdens de modeweek in Parijs kregen we bovendien al een voorsmaakje van de veelbelovende nieuwe AW16 collectie. Maar daarover later meer. Stay tuned.

PRAKTISCH

Christian Wijnants pop-up

Pacific Place 88

Queensway, Hong Kong

Open van maandag tot en met zondag

(LP)

Na de opening van de eerste flagship store in Antwerpen en de eigen webshop in 2015, is Hong Kong aan de beurt. Het shopping center Pacific Place herbergt naast klinkende namen als Prada, Lanvin en de gerenommeerde multimerkenboetiek Joyce vanaf 22 maart ook een tijdelijke winkel van Christian Wijnants. Voorlopig staat de shop op de planning voor drie maanden, maar als het merk aanslaat, kan het label wel eens voor een langere periode in de Aziatische stad neerstrijken.De pop-upshop is een echt Belgisch verhaal. Het Antwerpse ontwerpbureau B-bis architecten ontfermde zich namelijk over het ontwerp van de winkel, die 80m2 bekleedt. Hun ontwerpplan refereert naar het lineaire spel in Constantin Brancusi's oeuvre, wat ook de inspiratie vormde voor Wijnants' zomercollectie. In de Antwerpse flagship store kan je vanaf juni dan weer de nieuwe Pre-Fall collectie ontdekken. Wie benieuwd is, kan de looks alvast bewonderen op onze website. Tijdens de modeweek in Parijs kregen we bovendien al een voorsmaakje van de veelbelovende nieuwe AW16 collectie. Maar daarover later meer. Stay tuned.(LP)