De ontwerpster was bekend voor haar romantische, feeërieke kleding.

"Met grote verslagenheid en immens verdriet melden wij het plotse overlijden van Kaat Tilley, op de dag dat de zon het hoogst in de hemel staat", laat haar familie weten aan de VRT.
"Haar levenslange kruistocht voor schoonheid is abrupt afgebroken door een virale infectie. Zij blijft verder leven in de harten van velen, net als de wereld die ze met zoveel liefde en overgave gecreëerd heeft."

Kaat Tilley studeerde af aan de Antwerpse mode-academie met als thema voor haar eindcollectie "Mahler and Venice". Door heel haar carrière heen creëerde ze romantische, feeërieke kleding. Ze had ook een collectie met huwelijks- en feestjurken. De ontwerpster had haar woon- en werkterrein in Asbeek. In het najaar van 2010 gingen haar winkels failliet, maar daarna heeft ze wel nog een nieuw label opgestart. Tilley laat twee dochters achter. (RDM)

De ontwerpster was bekend voor haar romantische, feeërieke kleding."Met grote verslagenheid en immens verdriet melden wij het plotse overlijden van Kaat Tilley, op de dag dat de zon het hoogst in de hemel staat", laat haar familie weten aan de VRT. "Haar levenslange kruistocht voor schoonheid is abrupt afgebroken door een virale infectie. Zij blijft verder leven in de harten van velen, net als de wereld die ze met zoveel liefde en overgave gecreëerd heeft." Kaat Tilley studeerde af aan de Antwerpse mode-academie met als thema voor haar eindcollectie "Mahler and Venice". Door heel haar carrière heen creëerde ze romantische, feeërieke kleding. Ze had ook een collectie met huwelijks- en feestjurken. De ontwerpster had haar woon- en werkterrein in Asbeek. In het najaar van 2010 gingen haar winkels failliet, maar daarna heeft ze wel nog een nieuw label opgestart. Tilley laat twee dochters achter. (RDM)