Het merk, gekend om zijn casual vrouwenmode, is officieel failliet verklaard. De winkels van het label werden verzegeld en er zijn ook curatoren aangesteld. Het is geen complete verrassing dat het bedrijf over de kop is gegaan. Al in 2012 leek de keten dichtbij de afgrond te hebben gestaan, maar het kwam er toen bovenop.

In 2012 werd een boost gegeven aan het label, toen ze de voormalige Esprit-topvrouw Katrien Maes aantrokken als nieuwe CEO. Zij voerde onder meer een nieuw logo, een webshop en een meer casual look voor het label in. In november 2014 liet Maes weten het bedrijf te willen verlaten, iets wat voor velen verrassend was aangezien ze toch voor een nieuwe positieve vibe had gezorgd. (AB)

Het merk, gekend om zijn casual vrouwenmode, is officieel failliet verklaard. De winkels van het label werden verzegeld en er zijn ook curatoren aangesteld. Het is geen complete verrassing dat het bedrijf over de kop is gegaan. Al in 2012 leek de keten dichtbij de afgrond te hebben gestaan, maar het kwam er toen bovenop.In 2012 werd een boost gegeven aan het label, toen ze de voormalige Esprit-topvrouw Katrien Maes aantrokken als nieuwe CEO. Zij voerde onder meer een nieuw logo, een webshop en een meer casual look voor het label in. In november 2014 liet Maes weten het bedrijf te willen verlaten, iets wat voor velen verrassend was aangezien ze toch voor een nieuwe positieve vibe had gezorgd. (AB)