Wat al even in de wandelgangen gefluisterd werd, is nu ook net bevestigd: Anthony Vaccarello volgt in de voetstappen van Hedi Slimane als creatief directeur bij Saint Laurent. Deze ochtend raakte bekend dat Vaccarello afscheid had genomen van Versus Versace, waar 2013 als gastontwerper en sinds september 2015 als vaste designer aan de slag was. Voorlopig is er nog geen opvolger bekend.

In een persbericht liet Vaccarello weten dat hij 'extreem dankbaar is voor de kans om deel uit te maken van de geschiedenis van dit uitzonderlijke modehuis'. Ook François-Henri Pinault, CEO van de holding Kering (dat eigenaar is van het modehuis), deelde ook mee erg opgetogen te zijn. 'Hij is een levendige, jonge kracht die verder zal bouwen op de stevige fundering van het merk en dat tot zijn volle potentieel laten uitgroeien', klonk het op WWD. (AB)

Wat al even in de wandelgangen gefluisterd werd, is nu ook net bevestigd: Anthony Vaccarello volgt in de voetstappen van Hedi Slimane als creatief directeur bij Saint Laurent. Deze ochtend raakte bekend dat Vaccarello afscheid had genomen van Versus Versace, waar 2013 als gastontwerper en sinds september 2015 als vaste designer aan de slag was. Voorlopig is er nog geen opvolger bekend.In een persbericht liet Vaccarello weten dat hij 'extreem dankbaar is voor de kans om deel uit te maken van de geschiedenis van dit uitzonderlijke modehuis'. Ook François-Henri Pinault, CEO van de holding Kering (dat eigenaar is van het modehuis), deelde ook mee erg opgetogen te zijn. 'Hij is een levendige, jonge kracht die verder zal bouwen op de stevige fundering van het merk en dat tot zijn volle potentieel laten uitgroeien', klonk het op WWD. (AB)