Belgisch onderonsje in modecollectief Entre Nous

17/05/17 om 13:42 - Bijgewerkt om 14:39

De Belgische labels CXL Still, Dcember, Façon Jacmin, Lore Van Keer, Ophelia Lingerie, PLUTO On The Moon en Toos Franken vormen het collectiefEntre Nous. Ontdek hen tijdens het Entre Nous sales event in Antwerpen op 19 en 20 mei - en hieronder in de beeldslider.

Onder het motto 'samen sterk ondernemen' verzamelde Flanders DC zeven Belgische labels die samensmolten tot een collectief. Entre nous bundelt de krachten van talent van eigen kweek om op een frisse en innovatieve manier authentieke collecties te presenteren.

Essentieel voor die authenticiteit is ook het persoonlijk contact met de consument, dat de deelnemende onwerpers naar voor schuiven tijdens een tweedaags event in Antwerpen waar je de collecties van het collectief kan ontdekken. Shop komend weekend zonder schuldgevoel de juwelen van Lore Van Keer, de lederwaren van DCEMBER, onderkleding van Ophelia Lingerie en kleding van CXL STILL, Toos Franken, Façon Jacmin, PLUTO ON THE MOON en wees trots op wat de Belgische klei te bieden heeft.

Praktische info:

vrijdag 19 mei van 17u tot 21u + zaterdag 20 mei van 10u tot 18u.

Entrepotkaai 1 - 5de verdieping - 2000 Antwerpen

Cash + Bancontact

Openingsbeeld: Toos Franken

Onze partners