Het Belgische model Maarten Convens wordt volgens de internationale modellenwebsite Models.com binnenkort een groot succes op de internationale catwalks dankzij zijn androgyne look.

Maarten Convens werd pas onlangs gescout door het Brusselse modellenbureau Hakim Model Management. Toch is de jongeman van Duits/Belgische afkomst niet aan zijn proefstuk in de modewereld toe. Hij studeerde mode aan de Antwerpse Koninklijke Academie, maar zet die studie nu even aan de kant om zich volop te concentreren op zijn carrière als model.

Maartens sterkte is zijn opmerkelijke androgyne look. Dankzij zijn volle lippen, lange blonde lokken en dromerige blik heeft hij zowel iets mannelijk als iets vrouwelijk. Deze look waarbij een soort van verwarring gecreëerd wordt tussen man en vrouw is momenteel erg gegeerd in de modewereld. Dit bewees ook de Bosniër Andrej Pejic, die omwille van zijn gelijkaardige uitstraling al op de catwalk van Jean Paul Gaultier belandde.

Maarten Convens is dus een nieuw modellentalent om in het oog te houden. Models.com riep hem alvast uit tot "de man van het moment."

(EL)

Het Belgische model Maarten Convens wordt volgens de internationale modellenwebsite Models.com binnenkort een groot succes op de internationale catwalks dankzij zijn androgyne look. Maarten Convens werd pas onlangs gescout door het Brusselse modellenbureau Hakim Model Management. Toch is de jongeman van Duits/Belgische afkomst niet aan zijn proefstuk in de modewereld toe. Hij studeerde mode aan de Antwerpse Koninklijke Academie, maar zet die studie nu even aan de kant om zich volop te concentreren op zijn carrière als model. Maartens sterkte is zijn opmerkelijke androgyne look. Dankzij zijn volle lippen, lange blonde lokken en dromerige blik heeft hij zowel iets mannelijk als iets vrouwelijk. Deze look waarbij een soort van verwarring gecreëerd wordt tussen man en vrouw is momenteel erg gegeerd in de modewereld. Dit bewees ook de Bosniër Andrej Pejic, die omwille van zijn gelijkaardige uitstraling al op de catwalk van Jean Paul Gaultier belandde. Maarten Convens is dus een nieuw modellentalent om in het oog te houden. Models.com riep hem alvast uit tot "de man van het moment."(EL)