Het Belgisch model Hanne Gaby Odiele schittert in de kerstcampagne van Sonia Rykiel. In een ludieke video stelt het modehuis haar kerstcollectie aan ons voor.

Op de tonen van 'Santa Baby' leeft Hanne Gaby Odiele zich uit met kerstpiñatas, waar in plaats van snoep allerlei stuks uit de kerstcollectie van Sonia Rykiel tevoorschijn komen. De kerstruien, kerstsieraden, kersttassen, en kerstaccessoires vliegen in het rond. Rykiel koos voor een terugkerende kersenprint in haar 'Cherry Christmas' collectie. De zoete rode vrucht pronkt op 27 stuks in de collectie waar voor ieder wat wils tussen zit: van een teddybeer voor de allerkleinsten tot warme kasmieren truien. (LP)

Bekijk de video hier:

Het Belgisch model Hanne Gaby Odiele schittert in de kerstcampagne van Sonia Rykiel. In een ludieke video stelt het modehuis haar kerstcollectie aan ons voor. Op de tonen van 'Santa Baby' leeft Hanne Gaby Odiele zich uit met kerstpiñatas, waar in plaats van snoep allerlei stuks uit de kerstcollectie van Sonia Rykiel tevoorschijn komen. De kerstruien, kerstsieraden, kersttassen, en kerstaccessoires vliegen in het rond. Rykiel koos voor een terugkerende kersenprint in haar 'Cherry Christmas' collectie. De zoete rode vrucht pronkt op 27 stuks in de collectie waar voor ieder wat wils tussen zit: van een teddybeer voor de allerkleinsten tot warme kasmieren truien. (LP) Bekijk de video hier: