Na samenwerkingen met JBC en Essentiel vond topmodel Cesar Casier de tijd rijp voor een eigen collectie. Ondertussen is hij al aan zijn tweede lancering toe. De items uit de Cesar Casier-collecties worden gemaakt in Gent en worden vervaardigd van 100% biokatoen: stijlvol én duurzaam.

Don't be a hater

De maten lopen van Medium tot Extra Large en worden oversized gedragen. Op de T-shits en sweaters worden allerlei catchy oneliners gedrukt, die Casier dagelijks gebruikt: van "my milkshake brings" tot "don't be a hater, be a celebrator" en "bye felicia". De oneliners zijn een beetje stout, maar dat maakt ze net zo leuk.

Goed doel

Per verkocht exemplaar wordt 1 euro gedoneerd aan Whale and Dolphin Conversation, een liefdadigheidsorganisatie die wilde dolfijnen en walvissen adopteert en hen een veiligere toekomst geeft. (LP)

Klik hier voor de webshop.

Na samenwerkingen met JBC en Essentiel vond topmodel Cesar Casier de tijd rijp voor een eigen collectie. Ondertussen is hij al aan zijn tweede lancering toe. De items uit de Cesar Casier-collecties worden gemaakt in Gent en worden vervaardigd van 100% biokatoen: stijlvol én duurzaam.Don't be a haterDe maten lopen van Medium tot Extra Large en worden oversized gedragen. Op de T-shits en sweaters worden allerlei catchy oneliners gedrukt, die Casier dagelijks gebruikt: van "my milkshake brings" tot "don't be a hater, be a celebrator" en "bye felicia". De oneliners zijn een beetje stout, maar dat maakt ze net zo leuk. Goed doelPer verkocht exemplaar wordt 1 euro gedoneerd aan Whale and Dolphin Conversation, een liefdadigheidsorganisatie die wilde dolfijnen en walvissen adopteert en hen een veiligere toekomst geeft. (LP)