Hedi Slimane heeft gekozen voor Beck, de nineties grootheid uit de muziekwereld, als uithangbord van zijn mannencollectie SS'13. Dat staat te lezen op de website van elle.nl.

Hedi Slimane, hoofdontwerper voor het Franse modehuis Saint Laurent, blijft verrassend uit de hoek komen. Nadat hij een vrouwelijk model, meer bepaald Saskia De Brauw, liet poseren voor zijn eerste mannencollectie voor het merk, heeft Slimane nu gekozen voor artiest Beck, die vooral populair was in de jaren 90, als uithangbord voor de mannencollectie SS'13.

Gek op muzikanten

Samenwerkingen als deze komen niet zomaar 'plotsklaps' uit de lucht gevallen. Hedi Slimane is fan van de muziek van Beck. Zo gebruikte hij enkele jaren geleden een van zijn nummers tijdens een catwalkshow voor Dior Homme. Daarnaast vindt Hedi Slimane artiesten fascinerend. Zo is het niet de eerste keer dat er een artiest poseert voor een campagne. In zijn allereerste campagne voor Saint Laurent stond de Amerikaanse zanger Christopher Owens model. (LVR)

Hedi Slimane heeft gekozen voor Beck, de nineties grootheid uit de muziekwereld, als uithangbord van zijn mannencollectie SS'13. Dat staat te lezen op de website van elle.nl. Hedi Slimane, hoofdontwerper voor het Franse modehuis Saint Laurent, blijft verrassend uit de hoek komen. Nadat hij een vrouwelijk model, meer bepaald Saskia De Brauw, liet poseren voor zijn eerste mannencollectie voor het merk, heeft Slimane nu gekozen voor artiest Beck, die vooral populair was in de jaren 90, als uithangbord voor de mannencollectie SS'13. Gek op muzikanten Samenwerkingen als deze komen niet zomaar 'plotsklaps' uit de lucht gevallen. Hedi Slimane is fan van de muziek van Beck. Zo gebruikte hij enkele jaren geleden een van zijn nummers tijdens een catwalkshow voor Dior Homme. Daarnaast vindt Hedi Slimane artiesten fascinerend. Zo is het niet de eerste keer dat er een artiest poseert voor een campagne. In zijn allereerste campagne voor Saint Laurent stond de Amerikaanse zanger Christopher Owens model. (LVR)