Dat het bekende Amerikaanse merk Abercrombie & Fitch (A&F) een zusje heeft, is niet zo bekend in België. Na de aankondiging over de opening van een Abercrombie & Fitchwinkel in Brussel vorig jaar, laat het moederbedrijf nu ook weten dat Hollister 2 winkelruimtes in België krijgt.

De kledij is gebaseerd op de casual outfits die strandgangers in California dragen. Rokjes met vrolijke bloemenprints, hoodies in felle kleuren en fleurige bikini's en shorts.

De hype rond de 2 merken ging de wereld rond. Het basisidee was dat niet alleen wat je kocht belangrijk is, maar ook hoe en waar. Daarom kunt u in iedere Hollister- of A&Fwinkel halfnaakte modellen vinden die bikini's of zwemshorts showen en mensen naar binnen trachten te lokken.

Het surf- en beachmerk opent een vesting in Wijnegem Shopping Center en in het Waasland Shopping Center. De opening van de 2 winkels wordt in het najaar verwacht.

Lieselot Moerkerke

Dat het bekende Amerikaanse merk Abercrombie & Fitch (A&F) een zusje heeft, is niet zo bekend in België. Na de aankondiging over de opening van een Abercrombie & Fitchwinkel in Brussel vorig jaar, laat het moederbedrijf nu ook weten dat Hollister 2 winkelruimtes in België krijgt. De kledij is gebaseerd op de casual outfits die strandgangers in California dragen. Rokjes met vrolijke bloemenprints, hoodies in felle kleuren en fleurige bikini's en shorts. De hype rond de 2 merken ging de wereld rond. Het basisidee was dat niet alleen wat je kocht belangrijk is, maar ook hoe en waar. Daarom kunt u in iedere Hollister- of A&Fwinkel halfnaakte modellen vinden die bikini's of zwemshorts showen en mensen naar binnen trachten te lokken. Het surf- en beachmerk opent een vesting in Wijnegem Shopping Center en in het Waasland Shopping Center. De opening van de 2 winkels wordt in het najaar verwacht. Lieselot Moerkerke