Het skate-en surfmerk Vans en het lifestylemerk Barbour hebben de krachten gebundeld en komen met een capsulecollectie die bestaat uit drie verschillende stijlen.

Het klassieke vulcanise proces van Vans is gecombineerd met Barbours kenmerkende waxtechniek om sterke en duurzame schoenen te maken. De details van tartan plaid, corduroy en leer en de kleur legergroen geven de schoenen een outdoorlook.

De collectie bevat drie stijlen: de Classic Slip-On (95 euro) in legergroen heeft een bovenzijde van waxkatoen met subtiele quilt-accenten en is een stijlvolle vrijetijdsschoen. De Chukka Del Barco (105 euro) combineert een bovenzijde van waxkatoen met een Vanilla Ice vulcanised zool. Tot slot de Classic Era Wingtip (110 euro) die geïnspireerd is op de Classic Wingtip Brogue.

De Barbour by Vans-schoenencollectie is verkrijgbaar in geselecteerde Vans California-winkels en geselecteerde Barbour-winkels wereldwijd.
Het skate-en surfmerk Vans en het lifestylemerk Barbour hebben de krachten gebundeld en komen met een capsulecollectie die bestaat uit drie verschillende stijlen. Het klassieke vulcanise proces van Vans is gecombineerd met Barbours kenmerkende waxtechniek om sterke en duurzame schoenen te maken. De details van tartan plaid, corduroy en leer en de kleur legergroen geven de schoenen een outdoorlook. De collectie bevat drie stijlen: de Classic Slip-On (95 euro) in legergroen heeft een bovenzijde van waxkatoen met subtiele quilt-accenten en is een stijlvolle vrijetijdsschoen. De Chukka Del Barco (105 euro) combineert een bovenzijde van waxkatoen met een Vanilla Ice vulcanised zool. Tot slot de Classic Era Wingtip (110 euro) die geïnspireerd is op de Classic Wingtip Brogue.De Barbour by Vans-schoenencollectie is verkrijgbaar in geselecteerde Vans California-winkels en geselecteerde Barbour-winkels wereldwijd.