Barbie spreekt nog steeds erg tot de verbeelding van menig modeontwerpers. Warenhuis Selfridges uit Londen vroeg aan drie rijzende labels om Barbie een designeroutfit aan te meten voor de nieuwe 'Barbie-hoek' in de winkel. Dat schrijft de Britse Vogue.

Barbie mag beroep doen op haar modebewuste vrienden om haar te kleden voor de opening van de 'Barbie-verkoophoek' in Selfridges in Londen. Op deze plaats zullen steeds drie Barbie's te bewonderen zijn, van wie de kleren werden ontworpen door drie opkomende modetalenten uit de Britse hoofdstad. Barbie wordt gekleed door Fred Butler, Nasir Mazhar en Sister by Sibling.

Het is niet de eerste keer dat Barbie onder handen wordt genomen door een designerlabel. Zo werd ze in het verleden al gekleed door onder meer Louis Vuitton, Burberry, Chanel en Prada.

Vernieuwde speelgoedafdeling

Selfridges opent een geheel vernieuwde speelgoedafdeling, waarbinnen Barbie een speciale hoek krijgt. Zo zal je niet enkel unieke poppen kunnen kopen, de designerbarbies kunnen bekijken, maar ook een kijkje nemen doorheen de geschiedenis van de Barbiepop. (LVR)

Barbie spreekt nog steeds erg tot de verbeelding van menig modeontwerpers. Warenhuis Selfridges uit Londen vroeg aan drie rijzende labels om Barbie een designeroutfit aan te meten voor de nieuwe 'Barbie-hoek' in de winkel. Dat schrijft de Britse Vogue. Barbie mag beroep doen op haar modebewuste vrienden om haar te kleden voor de opening van de 'Barbie-verkoophoek' in Selfridges in Londen. Op deze plaats zullen steeds drie Barbie's te bewonderen zijn, van wie de kleren werden ontworpen door drie opkomende modetalenten uit de Britse hoofdstad. Barbie wordt gekleed door Fred Butler, Nasir Mazhar en Sister by Sibling. Het is niet de eerste keer dat Barbie onder handen wordt genomen door een designerlabel. Zo werd ze in het verleden al gekleed door onder meer Louis Vuitton, Burberry, Chanel en Prada.Vernieuwde speelgoedafdeling Selfridges opent een geheel vernieuwde speelgoedafdeling, waarbinnen Barbie een speciale hoek krijgt. Zo zal je niet enkel unieke poppen kunnen kopen, de designerbarbies kunnen bekijken, maar ook een kijkje nemen doorheen de geschiedenis van de Barbiepop. (LVR)