Ontwerpsters Barbara en Lucia Groce verlaten het Franse modelabel Vionnet na onenigheden met de nieuwe eigenares. Dat meldt de Britse Vogue.

De zusjes worden vervangen door een nieuwe team van ontwerpers die de lente/zomer collectie van 2013 zullen verzorgen. De collectie zal te zien zijn tijdens de modeweek van Parijs in september.

Barbara en Lucia werden vorig jaar aangenomen door de vorige eigenaars Matteo Marzotto en Gianni Castiglioni. De Britse zakenvrouw Goga Ashkenazi kocht Vionnet eerder dit jaar. (RDM)

Ontwerpsters Barbara en Lucia Groce verlaten het Franse modelabel Vionnet na onenigheden met de nieuwe eigenares. Dat meldt de Britse Vogue. De zusjes worden vervangen door een nieuwe team van ontwerpers die de lente/zomer collectie van 2013 zullen verzorgen. De collectie zal te zien zijn tijdens de modeweek van Parijs in september. Barbara en Lucia werden vorig jaar aangenomen door de vorige eigenaars Matteo Marzotto en Gianni Castiglioni. De Britse zakenvrouw Goga Ashkenazi kocht Vionnet eerder dit jaar. (RDM)